Skocz do zawartości

Dreamhost - opinie

Que

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie;)

U mnie też przez prawie cały dzień load jest na poziomie 0,5-2.

Pod zaplecze idealny :P pod normalna stronę...? Taki sobie:) Nie wiem czemu ale ja sporo pakietów po drodze gubię jak sprawdzałem połączenie DH => PL

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Wszystko zależy od tego na jaki serwer sie trafi - ale nawet jak na bardziej obciązony to starają się jakoś odciążać go bez wywalania.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja mam około 70 stron zapleczowych, 2 stronki do uzytku bez bazy wchodza w miare. Raz napisali mi mejla ze obciazony jest jeden skrypt przez jakies boty, ale sami mi je zablokowali i jeszcze podziekowali ze odpisalem :)

A w nazwa.pl co chwile mi blokuja identyczne skrypty, czasami nawet bez zapowiedzi, uciekam od nich ble.

Hmmm od 6 marca nie działają statystyki transferu... Na wszystkich subdomenach jest 0.

CZy mogli by bez powiadamiania mnie zablokować jakieś IP miedzy innymi IP robotów sieciowych?

Mi statystyki transferu działają.

Co do blokowania IP - jeśli blokują to przez plik .htaccess. Więc zobacz czy masz tam coś dopisane od nich :)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Radze zwrócić uwagę czy nie zostały Wam zmienione pliki .htaccess w katalogach witryn lub dodany nowy w katalogu głównym.

Ja znalazłem u siebie taki kwiatek:

<Limit GET HEAD POST>
order deny,allow
deny from 66.249
deny from 65.55
</LIMIT>

Do jakiej wyszukiwarki należy ta klasa IP nie muszę chyba nikomu mówić...

Gamsiu, w stanach inaczej księgują. Możesz ich prosić o wystawienie faktury wg twoich życzeń, ale dla polskiego USu i tak jest najważniejszy dokument wystawiony przez Ciebie (tzw. faktura wewnętrzna).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Chyba dreamhost wziął się wreszcie za przegląd serwerów :)

Uważajcie na spam boty.

Myślałem, że mnie to nie spotka, ale...

"Baza generuje zbyt duże obciążenie serwera mysql dlatego ją wyłączyliśmy. Prosimy o oczyszczenie bazy i skontaktowanie się z nami."

Forum na czystym phpBB, właściwie nieodwiedzane (bo postawione w celach testowych), faktycznie trochę spamu się zebrało. Jeśli chcecie mieć spokój, to blokujcie wszelkie spam-boty.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności