Skocz do zawartości

Dreamhost - opinie

Que

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie okazało się że po prostu statystyki padły :)

Co do baz danych na DH to nie posiadam ani jednej :P

- Wywalają za spamowanie.
Możesz rozwinąć ten podpunkt? W jakim sensie za spamowanie :D?

Co do szybkości działania to ja nie narzekam :unsure:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no tak :P, bo ping szedł praktycznie co sekundę :), no przyszedł mail, żebym coś z tym zrobił, a za 3h konto zablokowane :zeby:

ale ogólnie cieszę się, bo przesiadłem się na virtuala w ovh a za jakisś czas biore dedyka.

Jednak trzeba przyznać, że nic tańszego się nie znajdzie i jak na zaplecze pod punkty akurat.

;)

Chyba dreamhost wziął się wreszcie za przegląd serwerów ;)

Uważajcie na spam boty.

Myślałem, że mnie to nie spotka, ale...

"Baza generuje zbyt duże obciążenie serwera mysql dlatego ją wyłączyliśmy. Prosimy o oczyszczenie bazy i skontaktowanie się z nami."

Forum na czystym phpBB, właściwie nieodwiedzane (bo postawione w celach testowych), faktycznie trochę spamu się zebrało. Jeśli chcecie mieć spokój, to blokujcie wszelkie spam-boty.

U mnie jak narazie czysto i nie stawiają kłód po nogi :P

Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl

tel. +48 61 6703221

kom. +48 603892579, +48 601772245

A jaki macie w % total proccess machine? (oczywiście pytanie do korzystających z dreamhosta). Bo wydaje mi się że moje konto generuje duże obciążenie, a mimo to oprócz jednego maila jakiś czas temu nic do mnie nie piszą... Chętnie bym porownał swoje statystyki obciążenia z Waszymi. Aha.. sprawdzić można w /logs/resources/ Z góry dzięki :P

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Ktoś kiedyś pokazał w DH taki spis swoich domen a obok były IP jakie im zostały przydzielone. Gdzie to się sprawdza w panelu, bo coś nie mogę znaleźć tej opcji?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Czy ktoś wykupił DreamHost PS?

Korzystając ze standardowej oferty podpinane domeny są przydzielane do różnych maszyn w celu rozłożenia obciążenia pomiędzy serwery DH. W ten sposób nasze serwisy otrzymują różne adresy IP.

Podejrzewam, że w momencie wykupienia DreamHost PS wszystkie domeny zostaną przeniesione na jedną maszynę a co za tym idzie wszystkie domeny będą miały jeden adres IP.

Czy ktoś mógłby potwierdzić/zaprzeczyć?

Czy ktoś mógłby potwierdzić/zaprzeczyć?

Z takim pytaniem najlepiej napisać do supportu DH. Otrzymasz najbardziej wiarygodną odpowiedź !!!

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

A ten ... tylko nie bijcie, czy podpowie ktoś może tools dla hurtowego sprawdzania ip?

mam coś takiego www.selfseo.com/find_ip_address_of_a_website.php

ale to nie hurtowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności