Skocz do zawartości

Mam ponad 500 domen ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam ponad 500 domen ( ok 520 ) z czego ok 100 to *.pl a reszta to *.com, *.mobi , *.co.uk. Macie pomysł jak zrobić zaplecze pod te domeny ? Robić ponad 500 stron zajełoby mi całe życie :).

Ja myśle o stworzeniu strony która pobiera wiadomość rss-em w zaleznosci od tego z jakiej domeny user wejdzie wiadomosci beda inne. W tresci wiadomosci link ze slowem kluczowym. Brak linku do źródła wiadomosci.

Co wy byście zrobili na moim miejscu ?

Pozdrawiam

punkty sprzedał za zarobione pieniądze pojechał do Tajlandii na wakacje

Szkoda ze malo chetnych na punkty ostatnio jest :-) w razie co pisac PM

Co do domen to faktycznie zrobic skrypt do tego kilkadziesiat szablonow (darmowe WP/css itp) polaczyc to na smarty i wszystko mozna zautomatyzowac.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Szkoda ze malo chetnych na punkty ostatnio jest :-) w razie co pisac PM

chyba kupujacy uzyli komendy link: w Y!SE :)

a do OP:

ja bym napisal porzadny generator i rzucil tam tresc.

jesli te domeny maja jakas historie i myslales o sprzedazy, napisz mi PW.

pozdr

polish suicide flew 48 successful missions

Co wy byście zrobili na moim miejscu ?

Szybko je włożył do e-weblinka , e-weblinkiem je zindexował i rozmnożył , punkty sprzedał za zarobione pieniądze pojechał do Tajlandii na wakacje

Tam nic nie mam jeszcze wiec jak mam je wrzucic do weblinka pozatym przy takiej ilosci domen oddanie ich na uzytecznosc systemu wymiany linkow IMO mija sie z celem bo to juz wystarczy na wlasne zaplecze wiec po co sobie zasmiecac linkami z systemu ?

Domeny nie sa na sprzedaz a potrzebuje zaplecze do pozycjonowania.

dzieki punktom z weblinka które uzyskasz będzie Ci łatwiej dopalać strony, a swoje linki swoimi linkami.

BTW nikt nie powiedział że masz 500 domen wrzucić do weblinka :-)

...np. 490... :)

Mam identyczny problem , w moim przypadku to około 50 *.pl przeważnie 3 literówek

Właśnie stawiam na nich WPs i dodaje do wymiany linków.

Tam nic nie mam jeszcze wiec jak mam je wrzucic do weblinka pozatym przy takiej ilosci domen oddanie ich na uzytecznosc systemu wymiany linkow IMO mija sie z celem bo to juz wystarczy na wlasne zaplecze wiec po co sobie zasmiecac linkami z systemu ?

problemem nie jest wg mnie liczba domen. sa dostepne po 10 dolcow rocznie, wiec na pewno kazdego stac na co najmniej 1000. problemem jest content, dzieki ktoremu linki z tych domen beda mialy sens.

polish suicide flew 48 successful missions

Stawiaj precle, autoblogi, katalogi + co najmniej kilka stron sensownych, z dobrym contentem o ciekawej tematyce :)

A potem linkuj, linkuj i ciesz się.

pzdr.

Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie.

Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa.

Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy

Stawiaj precle, autoblogi, katalogi + co najmniej kilka stron sensownych, z dobrym contentem o ciekawej tematyce :)

A potem linkuj, linkuj i ciesz się.

pzdr.

Jedynie na automatach z generowana treści ale fakt że połowa z nich pewnie wygaśnie zanim przypisze się wszystkie na osobne IPki :)

Domeny nie sa na sprzedaz a potrzebuje zaplecze do pozycjonowania.

Czy wiesz co to jest zaplecze do pozycjonowania ??? I jak powinno wyglądać ? Coś mi sie wydaje że właśnie o to chciałeś się zapytać tylko nie potrafiłeś sformułować pytania

Marketing internetowy dla firm

Fakt faktem gość chce najpierw zaindexować strony bo o ile rozumiem to ich jeszcze nie ma tylko ma same domeny także na start bym ich do e-weblinka nie dawał bo dostaną po zero pkt ;)

Jakieś stałe linki może, za to dostaniesz zawsze jakieś punkty, podlinkujesz, zbijesz site i fortunę na e-weblink.

Co do treści to chyba coś Tobą musiało kierować jak kupowałeś tyle domen, myślę że pomysłów masz pełną głowę ;)

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Fakt faktem gość chce najpierw zaindexować strony bo o ile rozumiem to ich jeszcze nie ma tylko ma same domeny także na start bym ich do e-weblinka nie dawał bo dostaną po zero pkt ;)

Jakieś stałe linki może, za to dostaniesz zawsze jakieś punkty, podlinkujesz, zbijesz site i fortunę na e-weblink.

Co do treści to chyba coś Tobą musiało kierować jak kupowałeś tyle domen, myślę że pomysłów masz pełną głowę ;)

Wiesz tak czy siak bedzie na plus jeśli sprzeda przed przedłużeniem

Teraz domenę kupisz za 1 zł i choć by każda poszła po 5 zł i tak bedzie na plus ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności