Skocz do zawartości

Qlweby poleciały całkowicie?

tomtom666

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś tu czegoś nie rozumie. Jeszcze raz, jak dzieciom:

mam skrypcik który przeszukuje pierwsze ileśtam stron google szukając kategorii qlweba odpowiedniej dla mojego spammu.

Na razie proste czy zbyt jednak skomplikowane?

OK, lecimy dalej

Tydzień temu znajdywał kilkaset wyników (bo na więcej nie było sensu go ustawiać)

Wczoraj znajdywał kilka. Reszta najwidoczniej została po prostu wyindeksowana albo... błąd w skrypcie. Przestały być backlinkami, czy to dla stronek, czy dla precli. I naprawdę nie ma tu znaczenia czy "mój qlweb stoi", bo ocenia się nie na podstawie jednego katalogu, nawet najładniejszego, ale na podstawie próbki paru tysięcy.

Tak więc pytam grzecznie czy google wywaliło w diabły 95% qlwebów jak było zapowiadane od dłuższego czasu, czy może skrypt mi się posypał całkowicie :(

wiem, leń jestem, powinienem zrobić site:adres...

Jubi, już myślałem że Ciebie polubię..., ale jakiś taki za po(ważny) jesteś

W skrócie - każdy link się liczy.

Nie chce mi się już czytać tych topiców że qlweby umarły, preselle, dmozy, wiki etc. - wszystko umiejętnie zrobione jest w stanie skutecznie podnosić pozycję strony.

Tydzień temu znajdywał kilkaset wyników (bo na więcej nie było sensu go ustawiać)

Wczoraj znajdywał kilka. Reszta najwidoczniej została po prostu wyindeksowana albo... błąd w skrypcie.

A może już po prostu masz w bazie te katalogi i trudno żeby co tydzień znajdował kilkaset nowych. Już tylu zapaleńców na stawianie nowych qlwebów nie ma...

Zaleta skryptu polega na tym, że zawsze czyści bazę danych (to nie jest adder). Efekt jest taki, że dodaje do katalogów które akurat są na samej górze wyników w google - dość pożyteczna zabawka.

No cóż, chyba zagadka się rozwiązała - wszystko wygląda na to, że zmiany w wyświetlaniu wyników w google zamordowały skrypt zliczający :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności