Skocz do zawartości

Poranne bieganie

ryu420

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hmmm,widze tu sami sportowcy,jeszcze trzy lata temu dbalem o forme,teraz sie czlowiekowi nie chce,a z powodu znacznej ilosci tytoniu w organizmie pewnie bym wykorkowal na 1 km.

Nigdy nie jest za późno :P

baner_dolny.png

primo

Zobacz mój, załóż swój!!

Gdy przegrasz o jedną dziesiątą sekundy, o ułamek punktu, o przysłowiowy włos, to przypomnij sobie te wszystkie dni, podczas których z lenistwa nie poszedłeś na trening.

Grrr, wkurzyłem się :P Gram w klubie w noge i samo bieganie mnie masakrycznie nuży, jednak mając piłkę przy nodze mogę zrobić 1000 okrążeń boiska i cieszy mnie to.

Zapuściłem się przez tą zimę, trzeba by się zabrać za siebie porządnie bo to już nie przelewki, a sezon tuż tuż. Niestety treningi zimowe omijałem...

Siła jest, coś tam ćwicze, ale kondycja zero ;)

Grrr, wkurzyłem się :P Gram w klubie w noge i samo bieganie mnie masakrycznie nuży, jednak mając piłkę przy nodze mogę zrobić 1000 okrążeń boiska i cieszy mnie to.

Zapuściłem się przez tą zimę, trzeba by się zabrać za siebie porządnie bo to już nie przelewki, a sezon tuż tuż. Niestety treningi zimowe omijałem...

Siła jest, coś tam ćwicze, ale kondycja zero ;)

Marszobieg na początek, a później bardzo powolne bieganie, aż dojdziesz do godziny takiego biegu. Później można dołożyć przebieżki. Miesiąc takiego bieganie i forma wraca. Jak coś to można pomyśleć o jakimś planie treningowym...

baner_dolny.png

primo

Zobacz mój, załóż swój!!

Gdy przegrasz o jedną dziesiątą sekundy, o ułamek punktu, o przysłowiowy włos, to przypomnij sobie te wszystkie dni, podczas których z lenistwa nie poszedłeś na trening.

ehh, kupilem kiedys buty do biegania, spodnie i pare gadzetow (nawet mp3) i skonczylo sie na 2 porannych 15 minutowych probach :P

Poranne bieganie ma to do siebie, że smakuje chyba jedynie totalnym maniakom i emerytom. Ja niby takim jestem, ale na mnie to nie działa ;) Jest kilka sposobów na przełamanie się do biegania, na systematyczność. Zainteresowany?

Mi od biegania po asfalcie kiedyś kola siadły ;) A teraz trochę biegam, ale łudzę się, że nabiorę masy na siłce - bieganie raczej nie pomagam mi w tym, więc za dużo nie biegam :P

Mam na forum jednego kolesia co z uporem maniaka chce przybrać na masie - non top ćwiczenia siłowe - i przy okazji nie stracić nic z ogólnej wydolności. Biega z dobrym skutkiem po 10-20km na raz. Na wadze przybiera. Czego chcieć więcej, a na dodatek tak dokładnie rozpisuje swoją dietę, że sam jestem w szoku. Nawet ilość białka spożytego każdego dnia ma policzone :)

baner_dolny.png

primo

Zobacz mój, załóż swój!!

ehh, kupilem kiedys buty do biegania, spodnie i pare gadzetow (nawet mp3) i skonczylo sie na 2 porannych 15 minutowych probach ;)

To tak jak bym mówił o sobie. hehe

Pracując jeszcze na etat w robocie dostawaliśmy za 50zł miesięcznie karnety na basen i siłownie na zasadzie 'siedzisz ile chcesz'

Stwierdziłem wezmę to mnie zmobilizuje.

.

.

Kartę posiadałem 3 miesiące -> przez ten czas byłem 3 razy na basenie po 40 min - nie wiem czy znajdziecie mi droższy basen - 50 zł za 40min. :P

Ja również biegam (jogging),

zacząłem na wiosnę 2008 i nie zamierzam zrezygnować.

Z początku myślałem że nie dam rady, że to nie dla mnie, teraz już 10 km i więcej nie stanowi problemu.

Mam tylko tą dobrą sytuację że mieszkam na granicy z Niemcami (5 min od domu) i biegnę po prostu tam,

bo u nas jednak ludzie nadal dziwnie na to patrzą.

Tam natomiast jest więcej biegających i mają do tego lepsze warunki niż u nas w mieście.

Myślę że każdy kto przesiaduje przy komputerze długie godziny powinien coś ze sobą robić,

może niekoniecznie biegać jak nie lubi: basen, koszykówka, siłownia, rower, itp.

Jak nie próbowałeś, to powiem jedno: to wzmacnia ciało i umysł i działa jak narkotyk!

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

Myślę że każdy kto przesiaduje przy komputerze długie godziny powinien coś ze sobą robić

Dokładnie, też jestem tego zdania.

4 lata chodziłem na siłownie i uprawiałem amatorskie kolarstwo górskie. Niestety złamałem nogę, którą mi lekarz źle nastawił, następstwem tego było półtora roku bez żadnego sportu. Fatalnie się czułem, ale odkąd zacząłem biegać było coraz lepiej. Mam nadzieje, że pomimo spędzania wielu godzin przed komputerem na starość będę w miarę sprawny dzięki uprawianiu sportu.

Kto by pomyślał, że na forum o pozycjonowaniu znajdzie się tylu biegaczy !!! mam u siebie w składzie też kilku informatyków biegaczy, wychodzą z podobnego założenia co i Wy. Bez jakiejkolwiek porcji ruchu choćby co drugi dzień wszyscy by zardzewieli przy tych kompach, a na dodatek na własne niejako życzenie skróciliby sobie życie. Tak więc do biegu, gotowi, start !!!

baner_dolny.png

primo

Zobacz mój, załóż swój!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności