Skocz do zawartości

phpLD - z darmowej na płatną...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie chcę postawić katalog na skrypcie phpLD 2 (wersja darmowa) - czy ktoś się może orientuje czy później można zrobić upgrade wszystkiego do wersji 3 za darmo? (oczywiście mi chodzi po kupnie licencji za 25$)

Pozdrawiam

Z moim zabójczym angielskim (początek present simple i parę słówek) zrozumiałem, że upgrade jest bardzo łatwe i trzeba się zastosować do zamieszczonych w paczce instrukcji - tak? :)

Właśnie chcę postawić katalog na skrypcie phpLD 2 (wersja darmowa) - czy ktoś się może orientuje czy później można zrobić upgrade wszystkiego do wersji 3 za darmo?

Co za komiczna wypowiedz ;)

Pytas czy mozesz cos najpierw miec za darmo a pozniej za to zaplacic i ci ktos mialby zabronic? :)

Oczywiscie, ze mozesz.

seo is dead

• 1 miesiąc temu...

Odświeżam temat... dokładniej chcę wpłacić 25$... ale płaci się za przelew itd. tak?

Ile zł muszę przelać żeby starczy po przewalutowaniu na dolary? Może zostać na paypal te 10zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności