Skocz do zawartości

Gdzie dedyka ?

toseo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym kupić dedykowany pod wszystkie swoje strony oraz spamy takie jak qlweby. Coś taniego a nie zawodnego :>

I jak to jest z obsługą serwera ?

Pozdrawiam

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

Na pewno jeżeli chcesz "taniego" dydka to możesz zapomnieć o polsce, tu za łącze płaci się jak za zboże. Ja na twoim miejscu szukał bym w Niemczech albo w USA.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Oki widzę że niezła oferta powiedz mi tylko czy jak coś chcą ode mnie to piszą po angielsku czy niemiecku ? Bo jak po niemiecku to trochę lipa

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Oki widzę że niezła oferta powiedz mi tylko czy jak coś chcą ode mnie to piszą po angielsku czy niemiecku ? Bo jak po niemiecku to trochę lipa

Piszą po angelsku. Dopisz w komentarzu przy zamawianiu, że wolisz ten język.

I tak bez translatora się czasem nie obejdzie (panel zarządzania).

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

ja polecam polowac na promocje np. na IQ.pl. Kupilem tam Della Quad Core w promocji i jestem bardzo zadowolony. Zreszta caly czas jest dostepny. Oczywiscie ceny wyzsze niz w Hetznerze czy OVH ale sprzet markowy i polskie lacza.

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności