Skocz do zawartości

Moja strona

MixMatiX

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę na stronie to wyświetlają się w większości linki do stron w ogóle nie powiązane z tematyką strony, także małe są szanse na zarobek gdziekolwiek by nie znajdowała się reklama.

niech zoptymalizuje słowa kluczowe :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z tego co widzę na stronie to wyświetlają się w większości linki do stron w ogóle nie powiązane z tematyką strony, także małe są szanse na zarobek gdziekolwiek by nie znajdowała się reklama.

niech zoptymalizuje słowa kluczowe :)

Jak?! mam zoptymalizować słowa kluczowe??? :zeby:

Może ktoś mi pomoże :P

W regulaminie wyraznie pisze ze dane osobowe konta bankowego musza byc takie same jak konta adsense.
I co?

Google nie ma dostępu do danych odbiórca przelewu!

Więc ten wpis w regulaminie jest martwe (co najmniej w PL).

Np.: przelewaj do twojej osobisty subkonta np. w nawza.pl albo allegro.pl i kasa dociera - co najmniej wg mnie - tego jeszcze nie sprobowałem :rolleyes:

PPS: Co wg mnie jest bardzo problematycznie, bo z AW i AS można tak fajnie "pranić" brudnych pieniędz... - ale to nie temat dla PiO ;)

Jak Google przelicza kasę z waluty USD na złoty przy przesłaniu na konto bankowe

Niekorzystnie :/ Kurs średni bodajże z początku miesiaca, co przy obecnej tendencji spadkowej dolara jest tym bardziej dołujące. Ale od tego inny topic, dla płaczących i narzekających

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Kurs średni bodajże z początku miesiaca, co przy obecnej tendencji spadkowej dolara jest tym bardziej dołujące.

No jak...? Jeśli 25. dostajesz wypłatę po kursie z 1., to chyba lepiej, bo kurs z 1. jest wyższy od kursu z 25.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności