Skocz do zawartości

jak to jest ?

lukpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

po wpisaniuw googl "link:domena" wyniki sa dwa, pozycja strony na jakas tam fraze 9, pr1, ale jak juz wpisze w g. cala nazwe domeny to wyników mam 1570.

prosze niech ktos mnie oswieci i wyjasni ta sytuacje

Polecenie link wyświetla tylko część linków do Twojej strony, a te 1570 wyników to jest efekt wyszukiwania nazwy domeny czyli np na jakiejś stronie jako tekst napiszesz adres swojej domeny to wyświetli Ci go w wynikach wyszukiwania po wpisaniu nazwy domeny.

Nie zrozumiales, to polecenie zwraca po prostu wyniki dla tej frazy, pewnie na wiekszosci stronach beda tez linki do twojego serwisu, polecenie link zwraca linki prowadzace do serwisu, a wlasciwie ich bardzo niewielka czesc, po wiecej zapraszam do yahoo. Jak kupujesz link, to jest on na pewien okres, link w katalogu moze nie jest na stale, ale na dosc dlugi czas, mimo, ze moc ma niewielka, poza kilkudziesiecioma katalogami, ktore trzeba przyznac, sa dobre.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

W "Narzędziach dla webmasterów" masz informacje o linkach zewnętrznych.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

To zalezy od haselka, jesli jest trudne to katalogami niewiele zrobisz.

Nie beda silniejsze, taka juz natura smieciarek, ale w spisie Mara mozna trafic tez pare ciekawych pozycji :)

Wazne jest to co wklepujesz jako tytul strony dodajac do katalogow, bo to najczesciej bedzie anchor linka.

ps. zmien sobie stopke, bo z tej co masz bedzie niewiele pozytku ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności