Skocz do zawartości

Czy jest sens jeszcze robic wieksze strony tylko w...

Nett

Rekomendowane odpowiedzi

.. w html + css ? Chodzi mi o zawierajace 500 czy 1000(+) podstron. Czy dla gugla ma znaczenie czy to bedzie .html czy .php ? Chcialem sobie zrobic prosty katalog stron z wykorzystaniem tylko html i css - unikalny tekst, dluzsze opisy i te de ale czy to da mi dopalacza wiekszego niz przykladowy qlweb czy mini ?

Jest to czasochlonne i przez ten czas mozna postawic mase cms-ow wypchanych po brzegi spamem ale moze warto?...

unikalna treść - kontra spam?

moim zdaniem jak najbardziej unikalna treść, może i wiecej czasu, ale efekt lepszy... oczywiście szybciej i prościej stawiać spam, z tym że żywotność spamu jest krótka (są wyjątki, ale czy warto liczyć, na to że jakis spamik się zachowa dłużej?)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

można postawić unikalną stronę na jakimś cms, bez babrania się w html'u. Będziesz dodawał treść i układał ją jak Tobie się podoba.

Jak dla mnie robienie 1000 podstron w html'u to syzyfowa praca

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Nie no w samym html bez php to w życiu mam kilka starych takich które olałem ale sobie wiszą gdzieś w necie. Mają po kilkadziesiąt podstron i jak miałem na nich np. zmieniać linki,dodać coś do menu czy tym podobne to mnie ch..j strzelał (już nie mówię o bazach ale podstawy PHP chociaż wykorzystać)

Można sobie w html zrobić szablonik i dawać coś tam w środek innego ale jak ci przyjdzie do przeróbki to kaplica

skończcie w końcu te bajki o unikalnej treści bo unikalna treść można ciągnąć w nieskończoność tylko w tematyce SF :P , każdy inny temat ma ograniczoną ilość mozliwości tworzenia ;)

no chyba, że ktoś napisze, że potrafi w nieskończoność ciągnąć temat o żuczku gnojarku :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

można sobie z tym od biedy poradzić, są programy do masowej edycji tekstu.

niby tak, ale lepiej ładnie sobie posklejać w php wszystko, potem w ramach edycji, zmieniasz tylko jeden pliczek i z głowy... miałem podobną sytuacje jak Iguana - nie za duża stronka, ale czysty HTML. Musiałem wprowadzić sporo drobiazgowych zmian, po parunastu minutach siadłem i napisałem całość od nowa, korzystając z PHP bo nie dawałem rady ;)

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności