Skocz do zawartości

UPDATE PR

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Beerbant, gratulacje :).

A swoja droga kiedy najblizszy deep crawl? Pod koniec miesiaca? Czekam az mi zaideksuje nowe podstronki w jednym z moich serwisow.

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wiem jedno wszystkie moje strony dostały wyzszy Pr a cieszą się ci którzy mają u mnie linki bo mają lepszą ich jakość.

A w pozycjonowaniu bez zmian :) 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Są jakieś progi czasowe dla przyznania PR?

Np. jeśli mam jakąś domene od pół roku to czy moge liczyć na PR=5?

Nie ma ograniczen czasowych, u mnie wskoczyl taki PR po zaledwie miesiacu od zaindeksowania przez Google.

Duża ilość linków na stronie może ograniczyć przyznawany PR?

Moim zdaniem tak. Przez linki na zewnatrz ucieka Ci PR na inne stronki.

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

mi sie udało wstrzelić z jednym serwisem na tydzień przed poprzednim updatem i dostałem na dzieńdobry pr3 potem cholera padła mi baza danych u provindera musiałem strone przenosić i od nowa wprowadzać artykuły (ok 1400) :) i w związku z tym zmieniły sie adresy podstron co poskutkowało ich spadkiem w wynikach wyszukiwań na mniej ważne keywordsy ale sprawdziła sie dewiza rób swoje linkuj i czekaj drugi update i 5tka :mrgreen: myśle że byłoby wyżej gdyby nie ten cholerny pad bazy.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności