Skocz do zawartości

Zarobki pozycjonera (umowa o pracę)

tj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nker - pensja pozycjonera powinna być zbliżona do pensji programisty w Twoim mieście.

Xann - z jednej strony masz racje, z drugiej się całkowicie mylisz. Ceniący się pozycjoner, który ma wiedzę i umie prowadzić biznes, w życiu nie zatrudni się na etacie bo:

- dobrze zarabia;

- klientów ma więcej niż mocy przerobowych;

- w branży najlepiej sobie radzą ludzie o silnym poczuciu indywidualizmu.

Z drugiej strony większośc pozycjonerów nie ma cech i wiedzy kwalifikujących ich do bycia przedsiębiorcami. Nawet jak próbują to im nie idzie. Czyli musza się zatrudnić gdzieś indziej.

Ja to bym proponował w Tym wątku napisać jak najwięcej, powiedzmy że przeciętny pozycjoner zarabia 20 tysięcy złotych.

Przeciętny pracodawca zobaczy ten wątek w google i przynajmniej nie zacznie rozmowy od 1000 zł na rękę :)

A teraz poważnie, zauważyłem ciekawą zależnośc: im pracownika praca bardziej wpływa na obrót firmy tym pracodawcy bardziej są chetni płacić wysokie zarobki zależne od obrotu, jeżeli firma zarabia dzięki obrotności przedstawiciela handlowego miliony to bez problemu taki przedstawiciel zarabia "dobrze" (no chyba że jest ######). Tak samo jest z pozycjonerem, jeżeli firma jest w stanie zarobić na Twojej pracy to przy odpowiedniej negocjacji możesz zarabiać w sposób zadawalający.

Inna sprawa jeżeli szukasz pozycjonera na etat , bo pewnie bedzie tak jak Xann napisał , Ci co sie znają nie szukają pracy, Ci co znają sie mniej są do wzięcia :spam:

A teraz poważnie, zauważyłem ciekawą zależnośc: im pracownika praca bardziej wpływa na obrót firmy tym pracodawcy bardziej są chetni płacić wysokie zarobki zależne od obrotu, jeżeli firma zarabia dzięki obrotności przedstawiciela handlowego miliony to bez problemu taki przedstawiciel zarabia "dobrze" (no chyba że jest ######). Tak samo jest z pozycjonerem, jeżeli firma jest w stanie zarobić na Twojej pracy to przy odpowiedniej negocjacji możesz zarabiać w sposób zadawalający.

dokladnie

Używaj Cuilla i Hakii

neteretyk guzik prawda zarobki pracowników firmy nigdy nie są wporstproporcjonalne do zarobków firmy w innym przypadku pani Krysia telefonistka z TPSA by zarabiała kokosy miesiecznie a nie 1400,- zł

Dobry pozycjoner to nie teoretyk tylko praktyk, jeżeli jest praktykiem i walczył już w hardcorowych frazach to ma za co życ i na pewno nie da się zatrudnić np do allegro które i tak nie da mu 30 tys miesięcznie pensi a będzie wymagało od niego wszystkich kategorii w top3

Pytanie do was mam odpowiedzcie sobie sami na nie a będziecie mieli opowiedz na główne pytanie tu zadane

Ile weźmiecie za wypozycjonowanie ceneo pod wszystkie kategorie oraz produkty w Google ???

Marketing internetowy dla firm

Ile weźmiecie za wypozycjonowanie ceneo pod wszystkie kategorie oraz produkty w Google ???

Pozycjonowanie czy wypozycjonowanie?

A jeżeli świadomie napisałeś wypozycjonowanie - to na jakie miejsce?

Bo jeżeli miałbym pozycjonować by sobie pozycjonować - to i za 500zł mogę. Ale, jeżeli miało to by być TOP3, TOP10 i WSZYSTKO miało by się tam znaleźć to już zupełnie inna rozmowa. A jeszcze inna jak ma być TOP3, TOP10 - i płacą za to wskoczy w tą wyznaczoną czołówkę.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Pozycjonowanie czy wypozycjonowanie?

Napisałem wypozycjonowanie a nie pozycjonowanie

Ile weźmiesz za kamery w top3 ?

ps. miedzy wypozycjonowaniem a pozycjonowaniem jest kosmiczna różnica.

Marketing internetowy dla firm

Ja myślę że też sporo zależ od tego czy:

1. jechałby na zapleczu firmy

2. czy na swoim

3. miałby do dyspozycji programistę który tworzył by oskryptowanie wedle wskazówek pozycjonera, dzięki któremu pozycjoner stawiał by oryginalne zaplecze (nie chodzi tu o proste stronki, lecz trochę bardziej zaawansowane skrypty)

4. Miałby sam tworzyć skrypty, następnie na ich bazie tworzyć zaplecza i pozycjonować

na szybkiego widzac tylko liczbe wynikow na slowo kamery nie da sie tego zrobic za mniej niz 1000 zl

Używaj Cuilla i Hakii

Ale nie było by jakoś super ciężko - ceneo jest aktualnie na 6 pozycji pod "kamery", 3 oczka do góry, nie badałem dokładnie tych stron przed ale myślę, że spokojnie by się dało zrobić ~1000zł/m-c

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności