Skocz do zawartości

Serwis związany z tematyką gier komputerowych

Gieromaniak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Już kiedyś dawałem stronkę do oceny, jednak przeszła ona gruntowną modernizację na przełomie 2007/2008 roku, a to dzięki własnie opinii użytkowników tego forum, udało się poprawić bugi, które znajodwały się na stronie. Mam nadzieję, że storna jest teraz bardziej zoptymalizowana i przyjemniejsza dla oka. Naprawdę opinie użytkowników tego forum są bardzo pomocne i zdarza się, ze trafiają w samo sedno, a przecież każdy chciałby być coraz lepszy, doskonalić się, dlatego proszę o opinie na temat stronki

gieromaniak.pl

Study in Poland Provide extensive information to international students about studying in Polish universities. / Strona ma pomóc młodym ludziom z zagranicy, którzy zdecydowali się studiować w Polsce

• 2 tygodnie później...

Kolejna strona o grach.

Graficznie nie najgorsza ale zawartość... Będzie zapewne kopiowana z innych portali.

Jak nie to długa droga żeby być w czołówce a jak tak to od razu porzuć nadzieję.

P.s Po co kolejny 48 portal o grach?

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Masz rację poratli tego typu jest od groma. Generalnie brakuje nam jeszcze know-how, czyli pomysłu, który przyćmiłby gry-online. Jednak mamy pewne nowatorskie pomysły, które jednak nie do końca spełniają pokładane w nich nadzieje.

Co mogę powiedzieć, serwis ten jest już jednym ze starszych na obecnej scenie i wbrew pozorom posiada już jakąś tam bazkę związaną z materiałami.

I co rozumiesz przez bycie w czołówce ? Pozycja w google, czy ilość odwiedzien, materiałów etc. ?

Study in Poland Provide extensive information to international students about studying in Polish universities. / Strona ma pomóc młodym ludziom z zagranicy, którzy zdecydowali się studiować w Polsce

kolego zmień kolor czcionki bo nawet jakbym chcial cos tam przeczytac w tym momencie strona jest dla mnie calkowicie nieczytelna (jeszcze slońce w monitor swieci... to juz wogole wszystko sie zlewa :)

A skoro mi sie meczyc nie chce to pewnie innym tez sie nie bedzie chciało ;- )))

Co do reszty wyglada całkiem przyjemnie, reklamy fajnie rozmieszczone co najwazniejsze nieprzeszkadzają, powodzenia w walce o pozycje z grami-online :) chyba będzie trudna i nierówna walka ;- )))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności