Skocz do zawartości

Google indeksuje wszystko do 30min! ?

Powiadam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio zauważylem przekierowania na moją strone ze strony www.xomba.com

Zauważylem ze jest to strona zrobiona ewidentnie pod wyszukiwarki: główny opis na poł strony w h1 oraz SEO friendly url's.

Najciekawsze jest że google indeksuje kazdą nową podstrone w przeciągu max 30 min od chwili jej stworzenia przez któregoś z uzytkowników!

Czy ktoś wie jak to działa?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

indeksacje przyspiesza sie tagami do h13 od h14 to sa tagi juz zastrzezone dla pracownikow google i administratorow - wolno ich uzywac tylko do testow i nalezy pozniej usunac

umiejetne ich uzycie przedluza Ci FSB o kilka tygodni i sumuje linki z duzych PR dzieli na ilosc +1 i potem HX / na ilosc = Twoj PR jak widac latwo osiagnac tutaj PR7 wtedy ale jak to wykryja to moze byc ban na podstrone

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

Pierwsze słyszę o tych tagach.. myslałem że jest ich do h7. Możecie troszkę więcej i troszkę głośniej o tym Panowie ;) ?

h7 jest taki neutralny, nie warto go stosować.

BTW, za szybko to wyszło z tymi tagami, teraz na allegro będą same domeny z >PR7.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

To specjalny rodzaj tagów, który poprawia wizerunek strony. Jako osoba na wyższym poziomie wtajemniczenia, znasz więcej tagów, nawet takich, których nie znajdziesz w żadnym manualu. Tak więc; Znasz więcej tagów, jesteś bardziej wiarygodny dla Mr. G. A im bardziej wiarygodna strona, tym wyższy PR. Nie potrzeba wiele matematyki, żeby dodać 2 do 2, aby wyszło PR7.

Feci Quod Potui Faciant Meliora Potentes...

Słyszałeś o preclach ? to właśnie tak szybko się indexuje

Tagami h1,h2,h3 ...... h15 ustawiasz prędkość indexowania przez Google a tam jak widzisz są same h1

Większych głupot dawno nie słyszałem.

Swoją drogą żart na 4+

Słyszałeś o preclach ? to właśnie tak szybko się indexuje

Tagami h1,h2,h3 ...... h15 ustawiasz prędkość indexowania przez Google a tam jak widzisz są same h1

Większych głupot dawno nie słyszałem.

Swoją drogą żart na 4+

Mam pytanie techniczne do kolegi. Jak można odsłuchiwać treść postów? Jest jakaś ciekawa wtyczka do przeglądarki?

Feci Quod Potui Faciant Meliora Potentes...

Co Wy za głupoty piszecie! Przecież już dawno wiadomo, że w meta ustawia się PageRank...

<meta name="page-rank" content="5" />

Bo googlom już brakuje mocy obliczeniowej na wyliczanie algorytmu, także samemu trzeba podawać.

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności