Skocz do zawartości

Google adsense- skierowania

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

jakiś czas temu do google adsense przystąpił pewien portal komputerowy, rejestrując się z mojego linku. Zarobili oni teraz (po 3 czy 4 miechach), 40$ . Mi zaś naliczyło w google ze skierowań 5$. Jak to jest z tymi skierowaniami? Czy ja zarobię tylko te 5$, czy moze za jakiś czas całość kwoty zarobionej przez portal, albo połowę? Szukałem tego w pomocy googla, ale nie jest to jasno wyjaśnione. Wy zapewne korzystacie jakiś czas z adsense, to moze znacie odp na pytanie.

Pozdro.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

nie pamiętam dokładnie a nie chce mi sie szukać ale jestem pewien że jest to wyjaśnione ;)

poszukałem:

# AdSense:

* Gdy wydawca, który przystąpił do programu Google AdSense za pośrednictwem Twojego skierowania, zarobi 5 USD w ciągu 180 dni od założenia konta, otrzymasz 5 USD.

* Gdy ten sam wydawca zarobi 100 USD w ciągu 180 dni od założenia konta i zakwalifikuje się do płatności, otrzymasz dodatkowe 250 USD.

* Jeśli w dowolnym okresie 180-dniowym skierujesz 25 wydawców, z których każdy zarobi ponad 100 USD w ciągu 180 dni od założenia konta i zakwalifikuje się do płatności, otrzymasz premię w wysokości 2 000 USD (płatności premiowe są ograniczone do 1 rocznie).

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

jakich skierowań używacie na swoich stronach i na których najlepiej się zarabia?

Najwięcej jest właśnie z google adsense.

tylko, że zarobisz tylko na osobach z Ameryki i Japonii.

Mój kolega zrobił sobie konto poprzez mój link polecający, a jest z Polski. I zarabiam na nim.

forum sony ericsson - sony ericsson father

Mój kolega zrobił sobie konto poprzez mój link polecający, a jest z Polski. I zarabiam na nim.

Niech sobie założy jeszcze 100 Twoich kolegów z Polski. Na żadnym z nich nie zarobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności