Skocz do zawartości

Najtrudniejsze frazy do wypozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mardag, po jakim czasie wbiłeś się do top 10 i top 5 na "nieruchomości"?

przede wszystkim seks, sex, pozycjonowanie, gry, nieruchomości, programy, download, forum, wiadomości, nowości, ciekawostki, komputery, internet, komórki, śmieszne, design, strony internetowe, html.

Można wymieniać pokrewnych fraz od tych wieeeele, typu gry online, sex gry, portal tylko nei na każde się pozycjonuje.

Skoro jeszcze nie było: "odżywki", "suplementy", "tanie odżywki" i takie tam powiązane.

Pozycjonuje w tej branży i to nie jest nazbyt trudne

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Bez sensu są gadki co jest trudne w sumie.

Lepiej się zastanowić co ma sens i czy jest wogóle możliwe do osiągnięcia (patrz: konkurencja).

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Ja próbowałem 7 miesięcy "fryzjerstwo" "fryzjer"

i jak się udało jestem zadowolony to było dla mnie najtrudniejsze.Ale się udało i jestem szczęśliwy.

Próbuje jeszcze kilka właśnie "wiadomości" i tylko to mi się nie udało wstawić w TOP 10 bo zabrakło mi zaplecza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności