Skocz do zawartości

Najtrudniejsze frazy do wypozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Fraza "a" https://www.google.com/search?q=a zwraca 14,090,000,000 wyników co wcale nie świadczy o jej kosmicznej trudności bo chyba nikt pod takową nic nie pozycjonuje. Po prostu występuje często na stronach.

Chyba szkoda się licytować na jaką jest wybić stronę najtrudniej bo odpowiedź jest taka że na najmocniej obleganą przez konkurencję ;)

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nieruchomości ,tanie noclegi ,tanie bilety,hotele,paznokcie,fryzjerstwo,ogłoszenia ,prezenty,polityka,kursy językowe,szkoły,hosting,szkolenia,sexshop,meble,tłumaczenia.

Nieruchomości - da się ;)

tanie noclegi - banał

hotele - proste

ogłoszenia -da się

kursy językowe - da się

mówię o TOP10, TOP5 w sumie w połowie.

wbrew pozorom te hasła wcale nie generują tak dużo rucho a część ma kiepskie przełożenie środki na pozycję/ ruch.

dymna.jpg

Osobiście, w Google.pl nie zauważyłem fraz, których się nie da zrobić do wysokiego pułapu, powiedzmy 1-3. Jeśli jest problem, to tkwi on w utrzymywaniu takich fraz, a nie w samym spozycjonowaniu.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

mówię o TOP10, TOP5 w sumie w połowie.

wbrew pozorom te hasła wcale nie generują tak dużo rucho a część ma kiepskie przełożenie środki na pozycję/ ruch.

I w tym pies pogrzebany. :) w pozycjach :D

Używając zaplecza udało mi się wbić na pozycję 1-3

I różnice są potworne :(

Pole Position =12000 uników

2=8900 uników

3=3700

7=1100

Jaka z poprzednio wymienionych nie powiem :D

Tylko trójca święta pod adsense :)

Jak pisałem zaplecza nie starczyło i zostawiłem sobie dwie :D

Dodam do trudnych kredyty,imprezy integracyjne,drukarki,rowery,prezenty (tu nie startowałem)

Ruszę jak zaplecze zbuduję . :) czyli za rok :lol2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności