Skocz do zawartości

Najtrudniejsze frazy do wypozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

bo wiesz kupil poyzcjonowanie na allegro za 9,99

Ja mam domene ktora jest na banalne slowo pozycjonowana i nie wazne ile dopala linkow to i tak jest przyssana na 20-22 pozycje i za cholere nie chce soe ruszyc

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jak myślicie ile zajeło by "mp3" w top 10 zaczynając od... zera ? : )

bez zaplecza gotowego itd. :)

? : )

bo teraz te skrypty pod wyszukiwarki mp3 chodzą za grosze nie mowiac ze kilka tez mozna za free dorwać i nie wiem czy jest wogole sens sie w to pakowac z nowa domena xD

10 zl - szukarka z allegro to i pozycjonowanie tez ;)

A tak powaznie - ja mysle, ze jakby sie mocno uprzec to rok, jeszcze kwestia ile by sie zainwestowalo w domeny, serwery itp.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja mam domene ktora jest na banalne slowo pozycjonowana i nie wazne ile dopala linkow to i tak jest przyssana na 20-22 pozycje i za cholere nie chce soe ruszyc

:]

Ja spotkałem się z dokładnie tym samym. Co bym nie robił dochodziła do miejsca 22-24 i dokładnie 22-24. Zmieniałem sposób linkowania jak tylko mogłem i nic i dalej to samo miejsce, spadała niżej, i po podlinkowanie dalej miejsce 22-24. Fraza jedna z najtrudniejszych. Zaplecze i możliości wskazywały że uda się wejść na miejsce 10-20. Ale nie udało się.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Miałem to samo gerdi z jedną frazą prze ponad pół roku tylko on mi stała non stop bodajże na 12tej pozycji jak pamiętam. Linkowałem dalej i obecnie jest w top5. Fraza dość trudna. Jak przypuszczam jest to jakiś rodzaj filtra google. Fraza zaczęła się piąć e górę po którymś update PR kiedy też właśnie sporo stron z filtrów wychodzi dlatego myślę że był to jakiś filtr

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

tanie noclegi - banał

hotele - proste

wbrew pozorom te hasła wcale nie generują tak dużo rucho a część ma kiepskie przełożenie środki na pozycję/ ruch.

To co - tanie noclegi zrobisz mi za stówkę :rolleyes:

mówiłem o top 10, miałem ~7 pozycję samymi katalogami (na tą frazę). I praktycznie zero ruchu. Testowo dorzuciłem weblinka jakieś 5K, top5 przez dwa tygodnie i sobie odpuściłem - nikt tego nie szuka. Chyba, że pierwsze 4 strony są takie super, że w piątkę kilkają dwie osoby dziennie.

Jak masz stronę turystyczną zmień title na "tanie noclegi", wrzuć taki H1 i z 3 razy boldem, daj 5K weblinka i będziesz się cieszył "tanie noclegi" w top 10.

dymna.jpg

apropo mp3.

Jak ja miałem serwis wyszukujący pliki mp3 kiedy jeszcze nie były popularne te wszystkie szukajki dostępne za friko to adsense zablokowalo mi reklamy gdyż bylo to niezgodne z regulaminem czyli stwierdzenie, ze zarabianie na takim ruchu jest trudne jest prawidlowe. Przy frazie darmowe mp3 i muzyka top3 mialem kilka lat temu 4k UU z czego max mozna wyciagnac z agencji 400 zł / miesiąc. + jakieś tradedobulery i inne syfy może wyjdzie z 500 zł czyli nieopłaca się.

• 2 tygodnie później...
Wyniki 1 - 10 spośród około 7,600,000,000 dla zapytania is

Wyniki 1 - 10 spośród około 7,760,000,000 dla zapytania all

Wyniki 1 - 10 spośród około 9,820,000,000 dla zapytania and

"www" jest lepsze :soczek:

Najpewniejszy rotacyjny system wymiany linków GotLink

oraz

najmocniejszy system wymiany linków stałych LinkMe

Nie patrzcie na ilosc wynikow, przypadkowo znajdywalem sie na roznych dziwnych frazach nawet jako 1 pozycja, a frazy mialy po kilkadzisiat mln wynikow, nawet sie tam nie pozycjonowalem, przypadek po prostu, fraza czesto wymieniana w tresci, jednak przez nikogo nie pozycjonowana :soczek:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności