Skocz do zawartości

Obraz w wynikach wyszukiwania Google

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym sobie przypomnieć jak dodać obrazek do wyników wyszukiwania. Bynajmniej nie chodzi mi o zaindeksowanie obrazka (jpeg, gif, etc.), ale o coś innego.

Na jakimś blogu / stronie czytałem, że można do wyników wyszukiwania strony dodać obrazek, który wraz z wynikami pojawi się po lewej stronie listy z wyszukanymi stronami.

Było to gdzieś i nie wiem kaj. I hope You help.

Pierwszy raz słyszę o czymś takim, żeby można było wstawić sobie obrazek do wyników wyszukiwania. Jeżeli już gdzieś taki obrazek by się pojawił, to zapewne tylko google może sobie zdecydować co gdzie i kiedy.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Kurcze, widziałem to na włąsne oczy na jakiejś zagranicznje stronie. Próbowałem znaleźć na stronie xperimental google, ale nie znalazłem. może sobie to ubzdurałem (strona był po angielsku). mogłem coś źle zrozumieć. nie wiem.

Raczej nie jest to wtyczka tylko jakaś funkcjonalnośc google. Sprawdzałem na IE, operze i firefoxie i na wszystkich przeglądarkach widze takie obrazki a do żadnej z nich nie instalowałem żadnych pluginów.

Takie miniaturki często pojaiwają się przy linkach do filmików z youtube.

Kulturystyka to taki sport gdzie najważniejszy jest odpoczynek (regeneracja), następnie dieta i trening a dopiero na końcu suplementy.

Organizacje Mixed Martial Arts (mma): Pride, UFC, Cage Rage, Dream, KSW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności