Skocz do zawartości

Poznań - Seo Spotkania

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Po sukcesie Seo Meeting w Poznaniu doszlismy do wniosku z Adamem Krywko ze organizowac bedziemy co dwa tygodnie lub co miesiac male spotkanko przy piwku aby pogadac sobie i obaczajac nowe strategie walki z grawitacja ;-)

Pierwsze spotkanie odbedzie sie w ta niedziele czyli 16 marca o godzinie 19 w pubie Thonet znajdujacym sie na ul Kramarskiej - to ten pierwszy pub w ktorym bylismy pic piwko w takiej piwnicy ;-) ( dla poznaniakow ktorzy byli na seo meeting ) ;-)

Mam nadzieje ze liczna ekipa bedzie przychodzic ;-)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mogę przyjść poszpie... eee... popatrzeć na Was i porobić głupie minki. ;)

A AdamKowaty to już inna bajka, bo chyba ma mnie dość i mnie zostawia...;)

Bo kto by tam chciał taką marudną żonę z przerostem migdałków... :unsure:

wietnamski miszmasz informacyjny: wizy do Wietnamu, życie w Hanoi i inne cuda

to o czym pisze bylo na barcampie ;-)

samo spotkanko odbylo sie w niedziele o 19 w skladzie forumowym ja i mihauu ;-) ale bylo rowniez kilka osob z poza forum ;-)

spotkanie udane, najprawdopodobniej bedzie ono organizowane raz na dwa tygodnie, licze na szersze zainteresowanie samego forum bo sam sporo wczoraj sie dowiedzialem o wielu nowych ciekawych rzeczach ktore powoli zaczynam czytac i wdrazac ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności