Skocz do zawartości

Obciążenie serwera

Bielack

Rekomendowane odpowiedzi

dokladnie

ja dlatego musze wywalic super-cache i teraz przechodze na wp-cache

musze sobie tylko jeszcze przetlumaczyc jak to zainstalwoac i zobaczymy jak bedzie dzialac

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może to przez uprawnienia 777? Ciągle nie moge wyjsc z podziwu, ze taka prehistoria jest jeszcze dopuszczalna. Najlepsze jest to, ze w wielu SWL dalej pisza o takich uprawnieniach (i 666 dla plikow) :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

ja dlatego ta wtyczke juz wywalilem ale teraz szukam hostingu ktory moze dac podglad ktory katalog powoduje obciazenia, podobno insane daje podglad na cale konto ale bardziej mi mnie interesowalo gdzie mozna by podgladnac poszczegolne konta gdyz czasami mozna szukac nie tego co sie tak naprawde chce znalezc aby to poprawic

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Te wszystkie wtyczki są fajne ale nie bardzo się nadają pod eweblinka więc jakby ktoś wiedział co zrrobić by eweblink działał z np super-cache byłbym wdzięczny. Najlepiej to chyba było by jakoś zmodyfikować kod by nie cachowało stopki ale nie bardzo wiem gdzie i jak.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...

To jest w sekundach ale według mnie godzina to trochę za mało. 1 dzień byłby ok ale przy zalożeniu że zrobisz coś z tą wtyczką i twoje linki będa się rotować.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

...szukam hostingu ktory moze dac podglad ktory katalog powoduje obciazenia...

Na Kei.pl zrobili tak, że możesz sobie przepatrzeć pod kątem obciążenia każdą subdomenę - to chyba załatwia sprawę? Mi pomogło zorientować się, co tak rozrabia.

Potwierdzam też uwagi kolegów - stosowanie SuperCache powoduje stop w e-weblinku. Tam gdzie mogłem, to zrezygnowałem. Z jednego lub drugiego. A sam cache potrafi zająć też sporo - wczoraj miałem 180Mb keszu i mi konto zgłupiało, bo mam tylko 200Mb wszystkiego na 8p.pl

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Mi rozwiązało sprawę wykupienie dedyka, przynajmniej narazie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności