Skocz do zawartości

Allegro sprzedane !

spec_u

Rekomendowane odpowiedzi

nie cytujemy bez potrzeby

noone

Chyba nie ten post co trzeba zacytowałeś bo nie znalazłem w nim odpowiedzi na swoje pytania.

Ale tak, w pełni się zgadzam. Ta suma nie powinna robić na mnie wrażenia. Allegro doi kasy dość ładnie.

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
przekształcenia go w internetowy dom handlowy, w którym aukcje będą odgrywać pomniejszą rolę.

hmmm... taki amazon.com - nie podoba mi sie to, jak zrobia z tego duzy sklep podpadna tym malym + na korzysc ebay :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Mnie martwi fakt że chcą z tego zrobić drugi amazon.com :)

Czyżby Allegro byłbym najdrożej sprzedanym "serwisem internetowym" w Polsce?

Sympatycznie.... za takie pieniądze chętnie bym sprzedał każdy mój

biznes byle już tylko na tyłku usiąść i poświęcić się swoim pasjom....

... Nie każdy chce pracować przez całe życie.... inni wolą zarządzać... a nbiektórzy sprzedać biznes i robić nic :zeby:

... Nie każdy chce pracować przez całe życie.... inni wolą zarządzać... a nbiektórzy sprzedać biznes i robić nic :P

Rzucić to w cholere i spokojnie siedzieć całymi dniami przed kompem ...ehh To by było życie :zeby:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

ej ale zawsze nam pozostaje kopia serwisu allegro.pl :)

www.SUBASTA.pl - wolałbym z tego korzystać niż z ebaya lub swistaka.

moze namowimy te 7 mln userów i robimy masowy nalot na subaste, ciekawe czy by sie zdziwili gdy w kilka dni im 7mln userów przybyło.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności