Skocz do zawartości

do oceny branża turystyczna

marek80

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajna stronka. Przejrzysta, kolory dobrze dobrane.

Co do drugiej części pytania to polecam dużo czytać na forum.

Ewentualnie zlecić pozycjonowanie.

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

I mam pytanie, komu zleciles napisanie tego systemu ?

Co do pytania, to sam napisałem system, jeszcze jest nie skończony, brakuje paru modułów, ale już chciałem wystartować, aby gogle to powoli indeksowało.

Dziękuje za oceny, i zapraszma do odwiedzania, może jak na wakacje bedziecie się wybierac to dokonać rezerwacji przez mój system :)

www.ZamowNocleg.pl - System rezerwacji noclegów

Zakopane noclegi apartamenty, pokoje kwatery, hotele

Sopot noclegi Kwatery prywatne, pensjonaty

Noclegi

Ja chciałem w Bielsku-Białej coś znaleźć ale ni ma nic :)

:) Spokojnie dopiero strona wystartowała, obiekty dodaja się od 1 marca, i nie we wszystkich mistach odrazu się podopisywali.

www.ZamowNocleg.pl - System rezerwacji noclegów

Zakopane noclegi apartamenty, pokoje kwatery, hotele

Sopot noclegi Kwatery prywatne, pensjonaty

Noclegi

Współczuję konkurencji ~około 200 witryn obecnie. Co oczywiście nie oznacza, że nie możesz liczyć na sukces.

Co do zlecania pozycjonowania firmie, to mimo, że mam taką to nie polecam kupowania tej usługi -

ze 20 takich portalików należy do pozycjonerów, którzy nie liczą własnych kosztów, przy zleceniu tego firmie możesz

nieźle popłynąć. Moim zdaniem nie masz wyjścia jak zostać pozycjonorem samego siebie, albo dogadac się z kimś

na udziały.

mrtn, miales na mysli spamerow. pozycjonerzy nie istnieja. manipuluja wynikami, i.e. sa spamerami.

serwis moze byc. taki sam jak cala reszta. w zasadzie nie ma roznicy miedzy tym a serwisami netmedii czy ptqv.

polish suicide flew 48 successful missions

Może nie aż tak ciężki ale pracochłonny trzeba jechać długi ogon i różne kombinacje np. noclegi nazwa miasta, kwatery nazwa miasta, pensjonaty nazwa miasta itp. wtedy coś z tego będzie

P.S dobry patent te aukcje noclegów. Moja rada dodaj jakieś ikonki przed kliknięciem na "więcej" coś typu aneks kuchenny, internet, parking, pokoje jedno, dwu, 3 osobowe itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności