Skocz do zawartości

Mapa strony-google

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę thesopranos.pl , na razie łącznie około 150 podston, google zaindexowało mniej. Wszystko wiadomo, podzielone na kategorie. Zostały mi jeszcze opisy jakiś 60-70 odcinków. Mam pytanie: kiedy robić mapę google i jak ? Dodawać każdy odcinek do mapy, czy może jest jakiś skrypt, który automatycznie wszystko dodaje i nie wiem, google aktualizuje co jakiś czas mapę strony? Moje pytania pewnie Wam się banalne wydadzą, ale jeszcze nigdy nei robiłem mapy strony :) Załozmy ze mam:

Index--sezon-opisy odcinkow

W mapie strony zawrzeć link tylko do sezonu, czy i do opisu odcinków? Moje pytanie: czekac, az skoncze wszystkie opisy, czy teraz robić ów mapę i nie wiem , google samo załapie...

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Właśnie zrobiłem mapkę strony wpomnianym przez Ciebie programem. Teraz pytanie: już ją zasugerowac google webmaster, czy poczekać, jak wszystkie podstrony zrobię? Czy jak bym teraz już "oddał" mapę strony, to potem będzie się ona aktualizowała (bądz ja ją recznie będę aktualizował) i google to zauważy?

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności