Skocz do zawartości

strona do oceny www.kaliber.pl

galeria

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego od razu nastawiasz sie na krytykę? Mi się akurat podoba, przejrzysta i intuicyjna obsługa ;)

uwaga_ico.jpgDarmowy serwer pod stronę, zaplecze, spam: - 250 mb pojemnosc dysku, - 100 gb transferu, - MySQL, cPanel, - Brak reklam Rejestracja w 1 minute. Bonusowo: teksty piosenek, sms, kawaly, sennik, przyslowia, teledyski tutaj

Kolorystycznie ładna, układ w porządku.

3 rzeczy mi sie troche nie spodobały. Jak sie na menu u góry najedzie (to takie pomarańczowe), w jakiś element to sie tam ladnie zmienia ale dopiero jak najade na link. Bo takto ten kolor tekstu sie nie zmienia. nie wiem czy tak specjalnie czy nie, ale jakoś mi sie to nie widzi...

Kolejną sprawą są linki w kategoriach i tym bloku poniżej. Tam dałeś chyba display: block. Jak sie w FF najedzie nie na link, tylko gdzieś całkiem z boku, ale w linijce z tym linkiem to robi sie jako a:hover...to też nie wiem moge sie mylić (być może specjalnie tak jest ;))

Sama lista produktów mi sie jakoś tak zmywa...Troche ślepy jestem ale przynajmniej w FF nie widze konkretnie oddzielonych produktów od siebie. No i ten kursor ze znakiem zapytania na produkcie. Mi osobiście sugeruje że pojawi sie po chwili bezruchu informacja z czymś tam..np. z opisem czy coś...

I z ostatniej chwili. Takie strzałki >> koło nazw bloków "Kategorie >>", to kojarzą mi sie że da sie na nie kliknąć. A tu nagle zonk!

No cuż to moje odczucia i niekoniecznie musza być brane pod uwagę :)

Ogólnie design mi sie bardzo podoba poza tymi drobnymi rzeczami o których napisałem

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności