Skocz do zawartości

nazwa.pl - WIELKIE ROZCZAROWANIE

piterL

Rekomendowane odpowiedzi

to teraz chcialbym sie dowiedziec jak kolega slawek22 dostal od nazwy serwer na 100 dni ?? (bo jak dla mnie 8 X 14 dni to raczej nie to samo

8x14=112 to zdaje się okolo 100 dni testowania, skoro jak piszesz ostatni ci zablokowali. Może wystarczyło poinformować konsultanta, że masz tam 6 opłaconych serwerów a nie się droczyć.

Klient: przeciez ja ma 1 serwer ?? (zaplacony)
z nazwa wspolpracuje od 4 lat mam u nich 6 oplaconych serwerow

?=)

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może ma serwery pozakładane na różne konta w celu korzystania z różnych promocji. Kiedyś tak było, że serwer za 1PLN można było wziąć 1 dla 1 konta. Dodatkowo może korzysta z PP. A może po prostu sam nie wie co pisze i nie ma żadnego serwera i próbował sobie z NetArtu zrobić darmowy hosting. Nikt mi nie wmówi, że mając od 4 lat serwery w NetArt kolejne bierze się do testów.

widze ze teraz probleme jest doliczenie sie serwerow :( (boze jestescie cudowni ;))

3 panele klienta (2 serw w 1 panelu, 3 serw w 2 panelu 1 serw w 3 panelu ) - musze policzyc czy sie zgada - dziwne zgada sie :)

co to testowania

po pierwsze - parametry firm mocno sie zmieniaja (to akurat wiem)

po drugie - serwer mial byc wykupiony a 14 dni testow nie jest mi potrzebne - natomiast przed oplaceniem serwera jest on nieaktywny dlatego prace nad strona ktora ma na nim stac musza zostac wstrzymane do momentu uruchomienia serwera

JESZCZE RAZ DLA TYCH CO NIE WIDZA PROBLEMU :) (takich widze calkiem sporo)

skoro nazwa pisze ze daje 14 dni testow - to niech te 14 dni bedzie przestrzegane !!

www.eapteka.krakow.pl - twoja apteka internetowa

po drugie - serwer mial byc wykupiony a 14 dni testow nie jest mi potrzebne - natomiast przed oplaceniem serwera jest on nieaktywny dlatego prace nad strona ktora ma na nim stac musza zostac wstrzymane do momentu uruchomienia serwera

Przecież masz aż 8 serwerów na których możesz pracować nad strona a potem ja przerzucić na właściwe konto po FXP to szybko pójdzie ;)

Temat powinien brzmieć "nazwa.pl - WIELKIE ROZCZAROWANIE KLIENTEM(bezczelność)"

Hosting też człowiek :) Nie myśl, że jak ich sprytnie obejdziesz to oni będą przepisowi i pozwolą Ci robić ich w bambuko. Zastanów się nad sobą ;)

porownam to do czegoś takiego

Producent butów daje 14 dni na te testy swoich adidasów ty co 13 dni przychodzisz i mówisz dzien dobry oddaje te adidasy ale chciałem przetestować kolejne takie same i tak przez cały rok

No cóż każdy ma swój sposób na darmowy serwer ;)

Marketing internetowy dla firm

slawek22 nie zrozumiałeś pitrerL, on nie wykupuje kont po kolei, tylko zamówił jednorazowo 8 kont celem publikacji stron www. Więc nie korzysta za darmo przez 100 dni tylko przez 14.

Nie mnie rozstrzygać kto ma tu rację, bo nie ma wyjaśnień drugiej strony i być może jest jakieś drugie dno.

JESZCZE RAZ DO WSZYSTKICH KTóRZY NIE UMIEJA CZYTAC (np. ilgesu, albo xann)

w ciagu 4 lat korzystalem w sumie z 8 serwerow ktorych nie wykupilem ;)

NIE BRALEM TYCH SERWEROW CO 14 DNI (moze wy tak robicie)

NIE WZIOLEM TEZ 8 SERWEROW NARAZ !! (to tez nie ten pomysl)

BOZE LUDZIE NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM !!

www.eapteka.krakow.pl - twoja apteka internetowa

Naucz się pisać małymi literami. Caps Ci czoło oświetla. Poza tym pisz z sensem będe czytał ze zrozumieniem :) Mimo wszystko swojego komentarza nie zmieniam bo robisz to samo, tyle że w większym odstępie czasu :) Idąc w Twoją strone może w ciągu tych 4lat nie bierzesz co 2tyg w nazwie tylko na zmiane z innymi? Poprostu stracili zaufanie do Ciebie. Funkcja 14dni za friko jest do sprawdzenia stabilności serwerów a nie wykorzystywania w ten sposób hostingu dla własnych celów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności