Skocz do zawartości

lista presell page wartcyh unikalnych wpisow

yooo3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pisząc nieskromnie - wszystkie moje precle są warte unikalnych wpisów bo są zadbane, linkowane i będą w sieci wiecznie,

jeśli chce ktoś dostęp do blogów i gwarantuje unikalne wpisy to zapraszam biuro[małpa]katalogzakopane.pl

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Ja proponuję przejrzeć temat od początku, jakie to wszystko warte unikalnych wpisów, mocne, podlinkowane i nie istnieje :)

Przed tym chyba nie ma zabezpieczenia, ogólnie jak widze bloga na drugiej subdomenie, z jednym artykułem to wiem ze bedzie kiszka.

www.lotnictwo.edu.pl

Ten przetrwa dłuższy czas, zapraszam

To nie ma nawet reguły tak wychodzi mniej więjcej 99,99% jest kiszka. Parę razy coś mnie głupota pokusiła i dodałem arta i zawsze żałowałem po czacie :)

Ten przetrwa dłuższy czas, zapraszam

Dodałem do "ulubionych" zobaczymy co tam wyjdzie z tego, przynajmniej widać, że troszkę podlinkowany, będzie jeszcze linkowany dalej??

"(nagłówek 300-600 znaków)" - to chodzi o wstęp? - to nie jest dobry pomysł - duża duplikacja contentu w obrębie domeny, lepiej dawać krótkie nagłówki.

Dodałem do "ulubionych" zobaczymy co tam wyjdzie z tego, przynajmniej widać, że troszkę podlinkowany, będzie jeszcze linkowany dalej??

tak ale raczej od partnerów, własne zaplecze itp - nie planuje swli

"(nagłówek 300-600 znaków)" - to chodzi o wstęp? - to nie jest dobry pomysł - duża duplikacja contentu w obrębie domeny, lepiej dawać krótkie nagłówki.

Może masz racje - przemysle, poki co indeksuje sie całkiem ok.

duża duplikacja contentu w obrębie domeny, lepiej dawać krótkie nagłówki.

Będą się indeksowały, tylko duża duplikacja może powodować, że same wpisy będą wpadać do suplementu, a w głównym będą tagi, kategorie. To jest moim zdaniem największa wada z kolei katalogów. Przy krótkich opisach i dużej duplikacji większość wpisów w katalogach jest w suplemencie i ich skuteczność jest potem znikoma lub żadna. Trzeba sporo dodać, żeby podziałało, bo co któryś tam wpis nie trafi do suplementu.

duża duplikacja contentu w obrębie domeny, lepiej dawać krótkie nagłówki.

Będą się indeksowały, tylko duża duplikacja może powodować, że same wpisy będą wpadać do suplementu, a w głównym będą tagi, kategorie. To jest moim zdaniem największa wada z kolei katalogów. Przy krótkich opisach i dużej duplikacji większość wpisów w katalogach jest w suplemencie i ich skuteczność jest potem znikoma lub żadna. Trzeba sporo dodać, żeby podziałało, bo co któryś tam wpis nie trafi do suplementu.

Dzieki za info może przerobie żeby automatycznie ciachał po 300 znakach tekstu (pozostawiając html, żeby zdjęcia zostały i dobrze wyglądało)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności