Skocz do zawartości

lista presell page wartcyh unikalnych wpisow

yooo3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Ja także zapraszam do siebie - przyjmuję tylko unikalne wpisy i żadnego spamu nie przepuszczam - dodatkowo się przed nim zabezpieczyłem.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zapraszam do siebie.

Do każdego wpisu zaproponowanego i zaakceptowanego do 3 czerwca włącznie blaścik SB 15 k AA.

Minimum 1500 znaków, unikalna treść.

Linki w stopce.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

ovo czy w Twoich preclach przejdą artykuły z mieszarek, dobrze napisane?

Tak, sam takich używam i dobrze napisane są jak najbardziej ok. Ważne, żeby nie pojawił się wpis słowo w słowo.

Przy takiej ilości nie sposób pisać uniki. Kolejne w trakcie, nie chce na razie nimi straszyć: mało artów i linków.

Pozdrawiam

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności