Skocz do zawartości

Sonda "Jakich systemów wymiany linków używasz?"

Hory Pastor

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanowie się jak mi przedstawisz swoją definicję spamu

Forumowego?

Rejestracja użytkownika tylko po to aby reklamować jakaś stronę/usługę/produkt czy zresztą cokolwiek innego, zaśmiecając forum niepotrzebnymi i mało wartościowymi postami które często nie zgadzają się z prawdą :) to nawet wiarygodne nie jest :pytajnik:

Nie chce mi się tego ciągnąć, więc mały edit:

Moja definicja spamu:

"Rejestracja użytkownika tylko po to aby reklamować jakaś stronę/usługę/produkt czy zresztą cokolwiek innego, zaśmiecając forum niepotrzebnymi i mało wartościowymi postami które często nie zgadzają się z prawdą"

Moja "mało trafna" opinia:

"to nawet wiarygodne nie jest"

Nie pisz nabuzowany bo Ci riposty nie wychodzą :pytajnik:

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

To nie jest definicja tylko Twoja subiektywna i mało trafna opinia. No nic, szczerze mówiąc już mi się nie chce odpowiadać na Twoje posty, więc może zajmij się pisaniem do kogoś innego jesli nie masz innych spraw, którym mógłbyś poświęcić swój czas.

banner.gif

Linkorn - stały

eweblink - rotacyjny

seonet - rotacyjny

Czasem livelink

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Po prostu Gielo bez przerwy promuje ten system. Rozumiem nawet jego postawę, bo prawdopodobnie brał udział w tworzenie linkorna, potem w kilku audycjach w Aniołem, ale jego entuzjazm co do systemu jest na wyrost.

Założenia systemu są nawet słuszne, tylko w praktyce to nie funkcjonuje już tak dobrze.

Mam w systemie kilka stron. Wszystkie prawie jednakowo podlinkowane a linki przydzielane są tylko na 2. Reszta leży właściwie bezużyteczna.

Linkorn marnuje strony, wykorzystuje zbyt malo miejsca na linki. Poza tym chyba się juz dawno przytkał. Zazwyczaj nie jest w stanie przydzielić tyle linków ile się ustawi.

No coż, nawet LV szwankuje, nie ma systemów idealnych. A to oznacza, że jest poletko do zagospodarowania.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności