Skocz do zawartości

Co i jak podlinkowac by site nie spadal ?

xs400

Rekomendowane odpowiedzi

Postawilem precla/bloga, wrzucilem pare unikalnych artykulów, gry zaindexowalo mi kilka stronek to zainstalowalem tam popularny system wymiany linkow rotacyjnych. Planuje dodawac jeszcze jakies arty, zeby dostac wiecej punktów. Zdobyte punkty narazie przeznaczam na linkowanie do wlasnie tego blogo-precla. Teraz mam pytanie jak linkowac? Wszystkie punkty dac na strone glowna? Czy moze po 1 punkcie na 1 strrone tak aby bylo wszytsko podlinkowane? chodzi mi o to by mi site z google nie wypadal.

Tak na marginiesie to pytanie bardziej o teorie niz odnosnie tego precla bo domyslam sie ze z taka iloscia punktow nei wiele zyskam :)

Chcialem wiedziec jak linkowac zeby site nie spadal. Przy 10 stronach mozna kazda recznie podlinkowac, ale przy 300stronkach to nie bede siedzial wpisywal kazda na liste i jeszcze anchory wymyslal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności