Skocz do zawartości

darmowy generator zaplecza

xs400

Rekomendowane odpowiedzi

Notatnik?

---

Zwykle nie śmieszą mnie takie teksty jak ten mój, ale panie kolego - zaglądałeś do działu Narzędzia? Przejrzałeś te 17 stron? Jeśli tak, to z pewnością wiesz już o co chodzi.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Darmowego chyba nie znajdziesz. Pozostaje Ci kupic, napisac lub wklepywac i liczyc:

1 doorway

2 doorway

3 doorway...

O ile z tekstem nie ma problemu to dodawanie reczne moze bolec..

Sam sie wziolem za Pythona, zeby cos nie cos sobie napisac ale jeszcze bardzo dluga droga przede mną niestety ;(

Tak , zagladalem do dzialu narzedzia i nie tylko tam :)

Kiedys Pawel Kobis rzucil swoj generator na to forum, ale z tego co czytalem to pozniej przestal dzialac.

Można chyba zrobic jeszcze WP+Autoblog, tylko nie wiem ktora wersje bloga z ktora wersja wtyczki polaczyc i na jakim serwerze by dzialalo.

W niektorych postach czytalem ze tych generatorow darmowych jest sporo, wiec myslalem ze powiecie, ktore z nich najlepije sie sprawuja i skad je wziac?

W niektorych postach czytalem ze tych generatorow darmowych jest sporo, wiec myslalem ze powiecie, ktore z nich najlepije sie sprawuja i skad je wziac?

Pewnie wszyscy na forum wiedzą, ale nikomu się nie chce tego tutaj przepisywać... tak jak Tobie szukać tam gdzie trzeba :/

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Własnego doświadczenia nic Ci nie zastąpi. Stawiaj i testuj. Po prostu. Generator Pawła K. i tak przestał działać, a poza tym - obciąża serwer (o czym miałem się okazję przekonać, gdy dostałem emaila z ostrzeżeniem z Kei.pl).

Z najprostszych, darmowych i nadal skutecznych: QLweb, Dmozik, Wiki, Scuttle, WP Autoblog.

No i szereg rozwiązań autorskich w różnych cenach.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Kuźwa, panowie - już moja odpowiedź jest nie na temat, bo proponuję rozwiązania komercyjne (za pieniądze), chodź pytanie jest zadane wyraźnie: "jakie darmowe". Ale teksty w stylu "własne" czy "sam napisz, bo to najlepsze" mnie dobijają - gdyby potrafił, gdybym ja potrafił - czy pytałbym o darmówki? Nie. Założyłbym temat, jak inni, sprytniejsi koledzy: Sprzedam generator[...].

Potrafisz napisać jakiś prosty generator? Załaduj na serwer, daj linka, podziel się - będzie ku chwale SEO i w temacie.

;-)

pozdrowienia

Z najprostszych, darmowych i nadal skutecznych: QLweb, Dmozik, Wiki, Scuttle, WP Autoblog.

Wp+Autoblog to mi sciaga przez rss texty z innych stronek, jezeli dobrze to rozumiem.

A jak jest z QLweb i Dmoz? to jest cos jak skrtyp samego WP - czyli sam sobie musze to trescia zapelnic?

Mi chodzi o cos co sie "samo" trescia wypelni. Jak nic nie znajde to wyprubuje ta wtyczke autobloga, albo w desperacji reczenie bede wklejal texty piosenek do bloga ;) Mam baze piosenek, ale nie mam skrypu, ktory by to zamienil na wiele tys stronek :/

Dmoz to masz od razu treścią załadowny. Postawisz qlweb'a lub Scuttle to Ci w miesiąc tak zaspamują, że będziesz miał pełno podstron ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

xs400, będę strasznie wtórny, ale jednak to powiem: zarezerwuj sobie choć miesiąc na czytanie forum. Zacznij od działu dla początkujących. To nie żart, to szczera rada - bez tego się po prostu nie da.

Gdybyś najpierw poczytał, potem potestował, to teraz byś inaczej pytania formułował (tfu, częstochowskie rymy).

Porada dnia: poczytaj blogi kolegów z forum (linki w stopkach). Znajdziesz w zasadzie komplet informacji na temat zaplecza, budowania zaplecza, jego rodzajów, skuteczności i wszystkiego, co trzeba wiedzieć, by wystartować w tym biznesie.

No, prawie wszystkiego...

pozdrowienia

Bielack masz racje, jednak pisac tego nie musisz bo na forum jakis czas jestem i wiem.

Daj mi mozliwosc popelnienia bledow i zadawania "glupich" pytan :)

Tak bardziej na powaznie: niby wszystko jest ale porozwalane po calym forum i nie w pelni opisane. W danym temacie jest duzo postow, choc wiele nie na temat itd... np ten walasnie moj post :D

Jezeli ktos ma ochote w "2 zdaniach" opisac jakies sposoby (nawet te znane wiekszosci) na duza ilosc podstron to bardzo prosze, jak nie to temat mozna uznac za chwilowo zamkniety.

Problem z pozycjonowaniem ( w zakresie prezentowanym na tym Forum) polega na nie na tym, że jest to wiedza hermetyczna, a właśnie na tym, że jest chaotycznie porozrzucana. By ją posiąść (tą wiedzę ;-), trzeba czytać mnóstwo postów, nawet tych, które z pozoru wydają się nieistotne - może okazać się bowiem, że ktoś z Wiedzących "chlapnie coś" z rozpędu lub w chwili słabości. Umiejętność czytania między wierszami jest tutaj niezbędna :-)

---

Samo tworzące się zaplecze: site, ESC, scutel, precel, kontent.

Poczytaj, a potem postaw Qlweba z bazą z sieci. Wyczyść albo nie ze spamu i zacznij eksperymenty. Potem idzie już z górki (do pewnego momentu, gdy zaczynasz czuć się jak Syzyf).

pozdrowienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności