Skocz do zawartości

az.pl jak uruchomic www na dodatkowych domenach

Redo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Do pierwszej domeny redo.tychy.pl (dalej bede nazywac ja redo) dokupilem hosting, naspetnie kupilem kilka domen miedzy innymi fizjoterapia.tychy.pl (dalej bede nazywac ja fizjoterapia). Poczatkowo strone WWW (z kreatora stron) automatycznie zamiescilem na redo, ale po czasie chcialem jej zawartosc miec na fizjoterapia, a na redo dac cos innego. Najpierw po info z boku utworzylem katalog do ktorego z kreatora stron miala wpadac tresc i ona tam faktycznie wpada, ale wyswietla mi na fizjoterapii zawsze to samo co na redo. Poczatkowo nic nie wyswietlalo, wiec wszystkie ustawienia domeny skopiowalem z redo na fizjoterapie (lacznie z ip) rozumiem ze w ten sposob powstalo tak jakby przekierowanie, ale bez tych ustawien nic mi sie nie wyswietlalo. Jestem poczatkujacy i nie wiem jak mam sobie z tym poradzic.

Pomozecie? :)

Pozdro Redo

Mniej wiecej dwa tygodnie wymiany maili z pomoca az.pl daly w koncu efekt - przeprosili i ustawilic cos, co nie bylo jak nalezy (moje domeny byly traktowane jakby nie byly moje) i nie bylo mozliwosci dodania ich do hostingu. Szkoda tylko, ze przez caly ten czas w kazdym mailu pisali to samo, dopiero gdy napisali, ze domena, ktora proboje dodac nie jest moja (oczywiscie byla moja) szydlo wyszlo z worka.

Redo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności