Skocz do zawartości

Katalog.GigaDownload.net.pl - Nowy, Wartościowy Katalog Stron www

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W końcu mogę zaprezentować oficjalny Katalog serwisu GigaDownload.net.pl.

Katalog jest oczywiście moderowany. Ilość BL w Google ciągle rośnie, a chcę żeby miał ich około 10K. ;-)

Jeżeli Katalog się rozwinie to zakupię nową wersję tego skryptu, gdzie każdy serwis ma osobną podstronę :zeby:

LINK DO KATALOGU: https://www.Katalog.GigaDownload.net.pl

Zapraszam wszystkich do dodawania stron. :P

Pozdrawiam, Kukis

GigaDownload.net.pl

1. Nie wiem po co podaje sie maila skoro potwierdzenie dodania strony nie przchodzi

2. Strona regulaminu brzydko wyglada

3. Gratulacje, tylko podlinkowac.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 2 miesiące temu...

Witam do długiej przerwie...

Właśnie wykupiłem licencję na płatną wersję skryptu. Zrobiłem upgrade i teraz ma o wiele więcej funkcji, np.:

- każda strona dodana do katalogu ma swoją podstronę

- więcej informacji o stronie - demo: https://www.katalog.gigadownload.net.pl/detail/link-1.html

- łącznie dwa linki bezpośrednie (w podkategorii i na osobnej podstronie)

Zapraszam do dodawania wpisów ;)

Fajnie, że dbasz aby katalog był na czasie. Płatna wersja katalogu na pewno przyniesie dodatkowe korzyści.

Mam tylko pytania :

1. Czy dodawanie stron jest aktywne, bo nie widzę komunikatu potwierdzającego zgłoszenie strony

2. Ile u Ciebie się czeka na moderację wpisu ?

1. Przepraszam wszystkich, którzy dodali wpis po upgrade i gdy był inny them niż teraz. Poprzedni them był do wersji 3.2, a ta jest wersją 3.3 - więc them nie obsługiwał wieeelu funkcji które zostały dodane między tymi wersjami. Zapraszam oczywiście do ponownego dodania wpisu :)

2. Zależy, teraz mam zakończenie roku (a właściwie gimnazjum) to czeka się góra 50h. Administrator też ma swoje życie, a dodanie wpisu nie jest aż tak pilną sprawą (pozycjonowanie wymaga cierpliwości : - P) :)

Teraz zabieram się za spolszczanie nowego themesa ;)

Większość widocznych napisów już spolszczyłem. Jeżeli zauważycie że gdzieś widnieje j. ang. to proszę o cynk ;)

Zrobiłem też dzisiaj update pagerank w tym katalogu ;)

Niebawem może zrobię bardziej SEO linki :)

///

ok. zrobiłem...

dla przykładu:

https://www.katalog.gigadownload.net.pl/Komputery-i-Internet/Oprogramowanie/Darmowe-i-Legalne-Programy-1.html

Dla przypomnienia wcześniej było detail/page-1.html [coś w tym stylu ;)]

Regulamin zwraca 404.

edit: już nie

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Dziękuję, błąd był spowodowany zmodyfikowaniem podstawowego kodu o którym pisałem w poprzednim poście ;)

Dałem awaryjnie na moduł rules.php i Regulamin działa :)

/// ehh... znowu coś się spaskudziło :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności