Skocz do zawartości

[startup] Wybieramy.net

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie fajna stronka, ale zawiera wiele nieprawdziwych informacji, ponieważ kilka usług nie działa w moim miejscu zamieszkania a wyświetla iż bez problemu mogę założyć :rolleyes: Podsumowując serwis super, bo jesli bedzie to pewne źródlo info będe korzystal i ludzie też.

@kila - no wiem, nazwa nie jest za super. Generalnie chodzi o możliwość porównania ofert różnych operatorów na dostęp do netu, żeby móc wybrać najtańszą. Jakiś fajny pomysł na nazwę? :rolleyes:

@nahpl - chodzi tu o maksymalny abonament jaki chciałbyś płacić. Będą dodane chmurki z opisami, dzięki za uwagę.

@Smirnof - dzięki ;)

@ilgesu - na dzień dzisiejszy dokładność co do całego miasta. Wiem, że nie zawsze wszystkie usługi są na danej ulicy. Mam nadzieje, że współpraca z operatorami pozwoli nam to ulepszyć! :P

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

• 4 tygodnie później...

Strona nie będzie miała stałych bywalców. Jak już ktoś zamówi abonament tak dopiero minimum za rok spodziewaj się go z powrotem na stronie. Według mnie dobrze jakby na stronę trafił jakiś spis hotspotów. Choć może to odstraszyć dodającego się providera do porównywarki. Jednak zapewni stałych odwiedzających.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Deskryptor jest nie po polsku. Powinno być "porównywarka łączy internetowych".

Ja sugerowałbym "porównywarka ofert dostępu do Internetu".

I na koniec pytanie: czemu layout jest taki wąski?

Przecież użytkownicy rozdzielczości 800x600 to już grubo poniżej 4% polskiego Internetu.

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności