Skocz do zawartości

000webhost.com jakie macie opinie

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wie ktoś jaki tam jest limit na rozmiar bazy danych? Bo władowałem ponad 200 MB i działa.

Chyba nie ma ograniczeń, może pojemnością ogólną konta.

Niestebilnośc sie zapewne pojawi kiedy powstaną setki autoblogów ;)

Z tym, że wtyczki nie bardzo chcą tam działać.

Podawanymi parametrami wrażenie robi w sumie lepsze niż tanie hostingi, ale chyba mało stabilny i nie wszystko chyba działa jak należy.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To tym bardziej poświadcza, że nie jest to godny zaufania hosintg.

kempez darmowe subdomeny to lepiej sobie podarować, jak masz swoją domenę to zawsze możesz się przenieś i nie tracisz linków, czyli czasu poświęconego na pozycjonowanie/linkownaie.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

Ja tam nie narzekam, ale radze robić backupy bo różnie bywa, np. miałem przypadek, że im dysk padł i moje strony :/

Mejl od nich:

Dear user,

You have probably noticed that one of your websites hosted on server8.890m.com was down. It happened because primary hard drive for this server crashed. Unfortunately all data stored on that server were lost.. It was a new server, setup 3 days ago only and backups were not processed yet. Server had hardware replaced and its working fine again, but now you need click Resetup Account and upload website again. Although hardware failure cannot be predicted, you are an important client for us, and we understand the inconvenience such causes.

Jeszcze nie odzyskane...

Też to miałem... i jak tu się nie wkurzyć... ale z drugiej strony to wszystko jest za free.

Mam nieco inne pytanie ;) trochę lamerskie. Chciałbym się upewnić czy jeśli podlinkuje moją własną domenę i przeniosę ją na inny serwer/hosting to nic nie stracę.

GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp

• 2 tygodnie później...

uczestniczy ktoś może w ich programie partnerskim? Widziałem się pojawiały linki w stopkach na forum. Mam fajne miejsce tematyczne, ale tylko pytanie czy ktoś już dostał od nich kasę??

Webbest.eu

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
uczestniczy ktoś może w ich programie partnerskim? Widziałem się pojawiały linki w stopkach na forum. Mam fajne miejsce tematyczne, ale tylko pytanie czy ktoś już dostał od nich kasę??

kasy raczej nie dostaniesz, udzial mozesz wziąśc

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

mieli 30 dniowy okres testowy, czyli po 30 dniach user został zaliczany jako aktywny, teraz nagle zmienili na 60 dni... że niby Chinczyki oszukiwali na potęge:P

a coś czuje ze to Polacy oszukiwali równie dobrze jak koledzy zza Urala :)

125x125_2.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności