Skocz do zawartości

000webhost.com jakie macie opinie

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na razie trzymam to wszystko na bluehost, hostnine i ogicomie więc w razie kłopotów tylko zmienie DNS domeny, a instalacja będzie czekać już gotowa.

Szkoda że na 000webhost nie działa preinstalator wordpress ani unzip, przekopiowanie tylu wordpressów trochę zajmie czasu. Może te hostingi allegrowe z cpanelem są lepsze.

• 2 tygodnie później...

Nie jest źle, jedno czego sie trzeba ustrzec to wysyłanie maili przez PHP, nie polecam od razu delete konta...

Ogólnie mało free hostów daje takie możliwości jak ten...

Warto tam postawić jakąś stronkę mało wartościową, a nawet parę, zawsze to inne IP...

• 3 miesiące temu...

Mam pytanie dla tych, którzy spróbowali i korzystają z hostingu. Po zarejestrowaniu konta nie mogę zalogować się na FTP. Mam odczekać swoje, czy muszę koniecznie przekierować do nich moją aktualną domenę? Chciałbym zrobić tak, że wrzucam stronkę do nich, kieruję DNS'y do nich, ale zostawiam kopię na aktualnym serwerze, tak, aby nie stracić ciągłości w działaniu witryny.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Problem w tym, że dane mam, od razu zasugerowałem domenę, którą posiadam, a chcę ją podpiąć. Mam wszystkie dane do FTP, ale nie mogę połączyć się z bazą, wyskakuje error błędnego użytkownika lub hasła.

Your domain is not yet pointing our server, so services such as FTP, Website Builder or File Manager may not work. You need to update nameservers to ns01.000webhost.com, ns02.000webhost.com for your domain. This warning will be removed once your domain will start resolving to our server (24-48 hours after the nameserver update).

Wynika jednoznacznie, że jeśli nie skieruję DNS'ów to FTP może nie być aktywne.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Jako że jestem sceptycznie nastawiony do darmowych hostingów, to nigdy niczego tam nie trzymałem.

Jeżeli chcecie stworzyć sobie zaplecze i zwiększyć prawdopodobieństwo jego przetrwania, to polecam konta hostingowe z allegro (5-10zł/rok) - do nich też byłem sceptycznie nastawiony, jednak o dziwo od ok. roku nie było z nimi większych problemów ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności