Skocz do zawartości

kretyni kurwiki i debile

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu prowadzona jest akcja Odnowa szpitala jest to akcja zbierania funduszy na remont i rozbudowę szpitala w Krakowie Prokocimiu.

Oczywiście wiem że macie rózne poglądy na temat pomocy finansowej polskiej służbie zdrowia.

Spędziłem tam trochę czasu i wiem że nalezy pomóc temu miejscu a przez to dzieciakom które sie tam leczą.

Sprawa jest warta zachodu.

Chiałbym przygotowac mały (może nawet duży) Googlebomb-ing, szukam tylko słowa kluczowego, myślałem już o:

giełda,

kursy walut,

pieniądze,

zależy mi na wynikach z których korzystają ludzi z biznesu, oraz polonia.

Jeżeli macie jakieś propozycje słowa kluczowego będę wdzięczny za propozycje. Rozumiem że pojawią się krytyczne uwagi, ale tak jak napisałem Sprawa jest warta zachodu.

ps. jak ktoś nie wie co to googlebomb to prosze zajrzeć tu

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Cholirka niewiem ale "pomóż dzieciom" diabeł wie co powinno byc wydaje mi się że coś takiego jak akcja pajacyk.

do jutra coś wymyslę może "biznes club" dla etabilishmentu

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Keyword research jest bardzo ważny przy tworzeniu serwisu, który ma przynosić zyski.

Dlatego warto korzystać z specjalizowanych narzędzi.

Np.

1. Keyword Suggestion Tool

2. kwmap.com

Polecam oba :roll:

A tutaj przykładowe frazy dla Ciebie

Napewno teraz uda Ci się znaleźć odpowiednia słowa kluczowe ;)

Pozdrawiam

Live Free or Die

Keyword Suggestion Tool:

Tylko sukces się liczy™ 

Przepraszamy za niedogodność, ale Twoje zlecenie nie może zostać aktualnie przetworzone. Nasi technicy zostali powiadomieni o problemie i będą próbowali go rozwiązać. Zwróć uwagę, że używanie przycisku Wstecz przeglądarki podczas wyświetlania stron AdWords może zwiększyć ryzyko wystąpienia błędów. Jeżeli przypuszczasz, że to mogła być przyczyna tego błędu, spróbuj ponownie bez używania przycisku Wstecz.

kwmap.com znam jak kazdy :D od ohoho.

Chodziło mi o pomoc wybór związany z opisywanym tematem,

poza tym lista:

biznes elektroniczny 

biznes i polityka 

biznes midzynarodowy 

biznes online 

biznes plan 

biznes plany 

biznes przez internet 

biznes w internecie 

biznes w maopolsce 

biznes w polsce 

biznes w sieci 

biznes winternecie 

business 

e biznes 

edukacja 

europejski biznes 

firma 

firmy 

handel 

informacje 

informator 

internet 

inwestycje 

klasa biznes 

konto 

konto email 

may biznes 

polska 

polski biznes 

praca 

prawo 

przygotowywanie biznes planw 

reklama 

serwer 

show biznes 

small biznes 

studia 

szkolenia 

turystyka 

zarzdzanie 

jest troche długa a jak zauważyałeś już wybrałem klika słów.

:idea: Muszę to napisać - Jestem rozczarowany - spodziewałem się wiekszego odzewu, gdyby to były słowa kurwiki i debile to zapewne rozgorzała by dyskusja, a tu nic.

czy nie możecie zrobić czegoś bezinteresowanie i dla dobra innych wykorzystując Waszą wiedze i umiejętnosci???

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Witam

Może zboczę trochę z tematu, ale byłbym w stanie umieścić linki na kilku może nawet kilkunastu stronach do tej akcji, lecz problem polega na tym iż nie miałbym zamiaru reklamować firmy MCG której to strona pojawia się pod podanym przez Ciebie adresem.

Od dłuższego czasu prowadzona jest akcja Odnowa szpitala jest to akcja zbierania funduszy na remont i rozbudowę szpitala w Krakowie Prokocimiu. 

Z tym szpitalem jestem związany w pewien sposób.

I wiem że dzięki ludziom tam pracującym żyje wiele dzieciaków z małopolski i nie tylko.

Ale wracając do tematu jeśli strona będzie aktywna to podeślij mi jak mają wyglądać linki lub banery a ja postaram się na ile będę mógł umieścić je na jak największej ilości stron.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności