Skocz do zawartości

DŁUŻNICY ... E-sposób ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Chcialem Wam pokazać swoj sposób na dłuzników . Dopiero wczoraj google zindeksowało mi strone o moich dłużnikach .... ciekaw jestem jakie bedą ich reakcje ....

To jest eksperyment, ale myśle że WARTY ZASTOSOWANIA ....

https://www.google.com/search?hl=pl&rls=GGL...btnG=Szukaj&lr=

lub po prostu https://www.drukarnia.biz/dluznicy.php

co sądzicie o tym ???? moze jakieś "wsparcie" przyjaznych Pozycjonerow ? odwdzięcze się ....

Jak tylko bedą jakieś efekty "e-odzysku długów" napisze ....

::: jacek mariusz polewski :::

::: poligrafia i drukarnia on-line - myśl o nas kolorowo :::

co sądzicie o tym ???? moze jakieś "wsparcie" przyjaznych Pozycjonerow ?

jeśli mam być szczery to na tym etapie spraw zero wsparcia to mi podpada pod paragrafy o pomówienie natomiast z miła chęcią wtedy gdybyś miał prawomocne wyniki sądowe (niestety stara prawda o duralexie 8) )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tak to prawda ... mozesz mi nie wierzyć .... masz prawo

moja prawniczka poleciła mi (ta co prowadzi moje sprawe) abym napisał prawde , bez oskarżeń i pomówień ... i tak jest napisane. Nic mi za to nie grozi bo to jest prawda ze mi nie zapłacili za druki ....

nie jest wazne wsparcie (chodz nie odmawiam), ale raczej chodzi o forme i pomysł ...

po drugie to tez temat jak odzyskiwac pieniadze jesli pracuje sie on-line i nie ma kontaktu rzeczywistego z klientem .... dla mnie to poza sprawą w sądzie sposób na odzyskanie pieniedzy pracując on-line

po drugie to tez temat jak odzyskiwac pieniadze

jeżeli jest to dla Ciebie jakieś pocieszenie to nie jesteś jeden ;)

a temat klientów wyłudzających towary i usługi to niestety chleb codzienny w polsce :evil:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

no własnie ..... albo ONI NAS ...albo MY ICH ....

niestety ....

tak przy okazji .... musiałem na nich pracować kilka miesiecy bo koszty jakie poniosłem (za swoim czasem , obsluga i paliwem) to ponad 7 tys zł ...

myśle ze warto podzielić sie uwagami jak NIE DAC SIE WIECEJ ROBIC W CIULA !

Szkoda że w Polsce jest tak że prawie nikt prawie nikomu nie płaci, prawie każdy prawie każdemu jest coś dłużny, prawie każdy przed prawie każdym unika odpowiedzialności i jakoś się to kręci. Ja sam w długach mam ze dwie używane Tygrysice i pewnie tego nigdy nie wyegzekwuję (ze względu na rodzaj działalności są to klienci zagraniczni). Nieprzyjemnie się robi jak się o tym czyta,

ALE

- uważaj, Twoje działanie ma kilka minusów:

1. Podpisujesz się imieniem i nazwiskiem, "krwią i DNA" pod orzeczeniem które może być uznane za pomówienie, stawiając je na własnym serwerze.

2. Pozycjonujesz pod nie swoje nazwy własne. Był już precedensowy wyrok w Polsce (poszukaj na forum) za wypozycjonowanie w głupim Onecie za pomocą keywords swojej strony pod frazą - nazwą konkurencyjnej firmy.

3. Umieszczasz to na swojej stronie. W ujęciu marketingowym jest to złe posunięcie. Jak w życiu - większość klientów jest nieuczciwych (co nie znaczy że bezpośrednio spotykamy się z nieuczciwością z ich strony) i odstraszy ich tak radykalne działanie.

4. Dajesz im za darmo linki, zmień chociaż na nofollow ;). Przypomniała mi się sytuacja gdzie zgłaszało się własną stronę jako plagiat i otrzymywało się za to link PR5. ;)

Pozdrawiam, J.

są to klienci zagraniczni

mi "janki" wiszą na 15 k $ już 4 lata ;)

masz duzo racji ale ....

1. Podpisujesz się imieniem i nazwiskiem, "krwią i DNA" pod orzeczeniem które może być uznane za pomówienie, stawiając je na własnym serwerze.

moim zdaniem jedyna metoda aby to było wiarygodne i odebrane powaznie przez dłuzników ... ni emaozna bawic sie w partyzantke. Ja mowie prawde i w pelni ponosze odpowiedzialność za słowa i teksty na stronie

2. Pozycjonujesz pod nie swoje nazwy własne. Był już precedensowy wyrok w Polsce (poszukaj na forum) za wypozycjonowanie w głupim Onecie za pomocą keywords swojej strony pod frazą - nazwą konkurencyjnej firmy.

dolorzylem pewien tekst .... TO TYLKO INFORMACJA

3. Umieszczasz to na swojej stronie. W ujęciu marketingowym jest to złe posunięcie. Jak w życiu - większość klientów jest nieuczciwych (co nie znaczy że bezpośrednio spotykamy się z nieuczciwością z ich strony) i odstraszy ich tak radykalne działanie.

NIE zgadzam sie .... jesli odstrsze tych co kombinuja to tylko wyjdzie mi na plus .... przynajmniej nie strace. Po drugie strona w google działa wyłacznie pod nazwami wlasnymi dluzników .. tak normalnie ciezko jest to znależć

4. Dajesz im za darmo linki, zmień chociaż na nofollow ;). Przypomniała mi się sytuacja gdzie zgłaszało się własną stronę jako plagiat i otrzymywało się za to link PR5. ;)

nie ma obaw .. ja mam na tej stronie PR0 .... a oni od 2- do 3 .... nic nie trace, a oni widza skąd sie wchodzi .... to moze byc metoda

Wiem ze jest to ryzykowne ..zobaczymy. Jak myslą i liczą to chyb aszybko zareagują. Czekam wiec ..... cza spokarze kto ma racje i czy dostane kase na konto !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności