Skocz do zawartości

Pytanie o IP

jaclaw

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest z tym IP przykładowo mamy hosting X.pl i tam 100 osób ma konto, czy oni mają to samo IP co ja?

Jeśli tak to i tak mogę przypuszczać że jest w necie z 5x100 stronek na tym IP co ja mam (zakładając 5 stron na osobę) tak więc jaki jest sens zmiany hostingu? Ile zalecacie serwisów (z rozgraniczeniem na zaplecze i serwisy "dla ludzi") na jednym pakiecie hostingowym?

I ostatnie pytanie czy linki z różnych IP są lepsze od tych z tego samego IP i dla czego?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Jeden host może mieć od groma IP. Na każdą osobną strone na danym hostingu możesz mieć osobny IP ;) A każde porządne konto na dobrych hosingach ma swoje unikalne IP. Jak masz słabe konto to masz dzielone IP z 5 innymi kontami z hosta naprzykłąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności