Skocz do zawartości

Presell pages na głównej domenie i 2 subdomenach

blackmetal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postawiłem już jakiś czas temu 3 precle na głównej domenie i 2 subdomenach. Moje pytania związane z tym są takie:

1. Jako, że wszystkie wpisy są moje (prawie oryginalne), są miksowane i dodawane do wszystkich trzech, linkowanie jest do strony pozycjonowanej - czy warto linkować między tymi preclami? Przykładowo dwa linki we wpisie lecą na pozycjonowaną stronę, jeden idzie na wpis na drugim preclu.

domena.pl \

/ / subdomena1.domena.pl

/subdomena2.domena.pl /

2. Stronki są świeże - może z miesiąc na tych domenach - więc lepiej darować sobie systemy wymiany linków?

3. Indexowanie jest dobre, nawet bdb:) W ogóle nie są linkowane, chcę się zająć tym w najbliższym czasie. Linkowałbym z innych precli i następne pytanie. Jak dodaje wpis na innym preclu to czy dodając kolejnego arta do moich stron poświęcać w każdym arcie na każdej subdomenie jednego linka do artykułu na innym preclu?

73321314cb3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności