Skocz do zawartości

Adder 6

Tapir

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłem, ale czekam na aktualizacje dnsów i dopiero zainstaluje :D Grosze kosztuje, a link to link :) Pingowanie najbardziej mnie skusiło no i to, że w stopce rok jest automatycznie wyświetlany :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

CrashXT, w jakiej stopce ;)?

Ja tam nie aktualizowałem addera z uwagi na to ze prawie go nie używam :) Chociaż planuje zainstalować go na nowym serwerze i troche bazę przeczyścić bo pewnie sam "spam" i nie działające Qlweby :)

Ogólnie nie kupowałem adder 5 z uwagi na to że nie rzuciłem się jak wszyscy na pozycjonowanie przy pomocy preceli, a więc wersja 5 byla dla mnie zbędna :)

Do 6 również nie mam zamiaru przynajmniej na razie aktualizować z uwagi na to że na 100% skrypt bedzie miał błędy... Kupowałem już raz licencje na Adder 3 i osobna na Adder 4 i obie wersje miały błędy...

A o co chodzi z tym pingowaniem :D?

Swoją drogą padnie rynek "katalogowania adderem" na allegro z uwagi na brak subkont ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mich@ł ja też nie korzystam, ale mieć addera to szpan (joke). Jak się znajdzie czas to warto dopalić zaplecze niższego poziomu. Ja w całej mojej karierze nie dodał (nie zleciłem) nawet jednego artykułu do pressel page. Nawet przy pomocy addera.

Ale te pingowanie ;)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Kupiłem. Czekam. Komentarz będzie na blogu.

Mam nadzieje, że cały kod nie jest zaszyfrowany

bo Adder 5 trochę zyskał w moich oczach po zrobieniu

dobrej bazy i kilkunastu zmienionych linijkach kodu.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

bo Adder 5 trochę zyskał w moich oczach po zrobieniu

dobrej bazy i kilkunastu zmienionych linijkach kodu.

"Dobrej bazy" masz na myśli te zdublowane wpisy do niedziałających qlwebów ?

Ja w całej mojej karierze nie dodał (nie zleciłem) nawet jednego artykułu do pressel page. Nawet przy pomocy addera.

CrashXT, widzę że wymiatamy :)

Mi osobiście się nigdy nie chciało pisać tych artykułów ;)

O co biega z tym pingowaniem :)? Do czego mi się to ma przydać :)?

Michał Kryński

Ja tez nigdy nie uzywalem Pressel Page :D

btw Adder jest swietny, mimo wszystko wydaje mi sie, ze cos nie udaje mu sie zakladac profili na forach, nowa wersje kupie, z najdzieja, ze moze juz to poprawili :)

O co biega z tym pingowaniem :P? Do czego mi się to ma przydać ;)?

W sumie to juz do niczego :) Kiedys sie podobno przydawalo ale przespalem tamte czasy jak i wiele innych okazji :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

mimo wszystko wydaje mi sie, ze cos nie udaje mu sie zakladac profili na forach, nowa wersje kupie, z najdzieja, ze moze juz to poprawili smile.gif
A ja mam nadzieje że tego nie poprawili... Dla mnie to zwykły SPAM... Sam posiadam dwa fora phpBB i z punktu widzenia administratora tych forów takie "profile" nie są dla mnie mile widziane...

Dobra to do czego kiedyś przydawało się pingowanie xD? bo jak na razie nikt nie udzielił mi jasnej odpowiedzi :)

Edit:

:D

https://www.forum.seoadder.info/topics5/ble...0248-vt2698.htm

Michał Kryński

Dawaj znaki jak bedą już jakieś komentare do nowego Adder-a.

Co do szyfrowania kodu to ja bym sie bał używać cokolwiek co jest szyfrowane na serwerze.

Oddajemy w ten sposób komuś pełną kontrolę nad naszym kontem, już nie wspomne o tym ze nie można sobie błędów poprawić itp. Osoby które szyfrują czesto kuszone są też tym że skoro nie widać kodu to dodają "kod EXTRA" który nie ma wartości z punktu widzenia klienta a służy zbieraniu statystyk, ewentualnie grzebanie w plikach klienta , ewentualnie kasowanie całego skryptu jak coś sie autorowi nie spodoba.

Jak przebiega aktualizacja Adder 3 na Adder 6?

Pewnie po kolei trzeba aktualizować. Tzn. odpalać pliki actualize3-5.php, potem actualize4-5.php i na koniec actualize5-6.php. Jak przechodziłem z wersji 3 na 5 to właśnie musiałem dwa razy aktualizować. Ale długo to nie trwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności