Skocz do zawartości

Adder 6

Tapir

Rekomendowane odpowiedzi

No i w czym problem? Dostajesz ten sam pakiet instalacyjny. A odnotowane pewnie maja w bazie, że niejaki tomek_25 kupił już kiedyś addera 3, a teraz ma update do 6 wiec może się bez przeszkód 6 posługiwać. Jeśli tomek nie kupił skryptu to sorry ale nie dostaniesz szóstki po cenie update.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kupiłbym z ciekawości update ale w mailu z ofertą dostałem plik testowy i nie mam zainstalowanego modułu ionCube. Co ciekawe, jak wysłałem maila do az-tu to nawet nie sprawdziłem cytowanej treści komunikatu z pliku tekstowego który brzmiał cyt

> Rozszerzenie ionCube Loader:

> Uwaga, brak wymaganego modułu ionCube Loader

>

> IonCube Loader, jest modułem, który może być ładowane dynamicznie.

> Aby przeprowadzić taką operację pobierz plik

> https://promopager.com/loaders/fre_x86/ionc...ader_fre_5.2.so,

> a następnie skopiuj go do katalogu /ioncube na serwerze.

gdzie powyższy link nie działa, tak więc mam kasę i tak czy siak nie zakupie programu bo serwer nie ma zainstalowanego modułu :/

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

CrashXT pieniążki mnie nie swędzą, jak będzie mi na tym systemie bardzo zależało to z kontaktuje się z suportem addera niech mi podeślą plik. To w ich interesie, a z tego co zauważyłem że ten link https://promopager.com prowadzi do ich serwera, tylko po co usunęli plik który jest niezbędny do poprawnego działania skryptu.

P.S.

Nawet nie przypuszczasz ile w tym roku wydałem na zakup kont hostingowych, a ile jeszze mam do opłacenia.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Hehehe mam mieszane uczucia co do wersji A6 ;P

Ogólnie przejście z wersji A4 na A6 to jak przesiąść się z malucha do mercedesa :)

Ale baza katalogów... niestety dno... pierwsze dodawanie 2/10 wpisow dodanych... w 8 pojawił się problem brak formularza... (adresy katalog/admin/)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A nie ma żadnych problemów z wypowiedzeniem umowy? Adder bardzo muli CPU.

Wszystko zależy od dziennej ilości wpisów. Ja sie zastanawiam nad kei.pl lub home.pl żeby wykupić właśnie pod Addera bo mam a nie korzystam w tej chwili z niego wcale.

home.pl bez problemu wyrabia (ponoc nawet na najslabszym pakiecie), mam crona co 20 min zapuszczanego, duuuzo do dodania i nie mialem problemow z administratorem (business pro). Doszly mnie sluchy, ze nazwa lubi się ugiąć pod ciezarem Addera.

Co do wypowiedzenia umowy, to nie mam pojecia jak to jest.

Dominik na kei.pl adder się instaluje bez problemów. Serwer na rok (najmniejszy pakiet) za jedyne 150 pln.

A nie ma żadnych problemów z wypowiedzeniem umowy? Adder bardzo muli CPU.

Kei upomina, że ruch jest za duży - jeżeli nic, się nie zmieni - upomina drugi raz, jeżeli nadal obciążenie nie spada - daje 1 m-c na wyniesienie się (w praktyce są to prawie 2 miesiące) potem wysyła faktury korygujące i zwraca kase za niewykorzystany okres.

Adder6 właśnie wczoraj zacząłem testować - tak jak pisał Mich@ł baza katalogów - fatalna. Mnie by dodać 20 wpisów - musiał 60 katalogów 'przelecieć' - trochę kapa, że właściciel nawet tych pierwszych kilku dziesięciu(kilkuset) pierwszych ręcznie nie przejrzał ;)

Dzis testuje dodawanie do WP no i czas pobawić się z cornem.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

chyba przechwaliłem tę poprawkę !!

Dzis testuje dodawanie do WP no i czas pobawić się z cornem.

Daj znać jak u Ciebie z dodawaniem do WP, bo u mnie.......TRAGEDIA ;)!

Właśnie poleciał do kilkunastu precli megaspam...........(a miało być tak lightowo)

1. Jakimś cudem adder powiązał mi po 2, nieraz 3 razy ten sam precel i po tyleż samo wysłał do nich artykułów.....

2. Wspaniałomyślnie WSZYSTKIE wysłane artykuły nie zawierają linków - ot czysty tekst poszedł ........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności