Skocz do zawartości

Adder 6

Tapir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ta ich baza to jest po prostu za 100 :) te bardzo potrzebne ukraińskie, rosyjskie i jeszcze tam inne cuda, ale zawsze reklamując się można się chwalić ile tam tego nie ma. A w gruncie rzeczy to jak jest z 3000 bez php i tych śmieci to max

Nawet 3000 nie będzie.

Ta ilość katalogów to jakaś magia, w bazie na dzień 22-03-2008 autor podaje:

Mini: 848

QlWeb: 5999

CNCat: 1657

-----

Razem: 8504

Często odpowiadam na pytania klientów, jak to jest że u nas jest ok ~2000, ~2500 katalogów a inni mają 8000.

8000 to chyba całkowita ilość polskich katalogów jaka kiedykolwiek istniała. Obecnie pracuję nad koleją aktualizacją do Sprytne Katalogowanie, i oceniam że aktualnie nie ma więcej niż 2500 działających polskich katalogów, przy czym są to katalogi oparte o rozmaite skrypty, z których w większości A6 nie obsługuje.

Nie ma ktos dobrej bazy do sprzedania?

Stale moderowaną listę katalogów znajdziesz tutaj: spis katalogów Są tam również katalogi Mini, QlWeb i CNCat.

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Przepraszam za wprowadzenie w błąd!

Na blogu znajdziecie tylko artykuł o Adderze 5 ,zaś o bazę trzeba było się dopomnieć.(mi Adam wysłał ją mailem).

Ze względu na to ,że ja nie porządkowałem bazy a posiadam ją na dysku to nie mam praw do dzielenia się nią.

Piszcie do Adama na PW.

Mam nadzieję,że się nie obrazi :)

Pozdrawiam Tomek.

Moim skromnym zdaniem niema co sie tak podniecac tym adderem. Pomysl - jesli ten soft doda link do jakiegos katalogu to doda go rowniez masa innych adderowiczow (135 k tyle chyba jest ). Tymsamym katalog staje sie spam syfem bez wartosci dla pozycjonera. Coraz wiecej katalogow (tych o ktorych wlasciciel jeszcze pamieta) wprowadza zabezpieczenia nie do obejscia dla addera.

Pozostaje odwieczne pytanie co ma wieksza wartosc 1000-ce spam linkow czy jeden kakretny...

maka: Pan Krzywko -> a lepiej Adam

tomek_25: baza, którą otrzymałeś różni się od oryginalnej tylko brakiem duplikatów, .ru itp. Zrobiłem ją wydając kilka komend z linii poleceń linuksa. Nie mam jej pod ręką. Od pewnego czasu używam Addera tylko do precli. Możesz ją rozsyłać dalej. Lepiej zrobić to samo od nowa - będzie bardziej aktualna.

yokokeke: Słusznie. Można patrzeć do których katalogów z listy Adderowi nie udaje się dodać i na tej podstawie sporządzać listę wartościowych ;)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Możesz ją rozsyłać dalej.

Szanuję czyjąś pracę więc jeżeli ktoś sobie życzy bazę to zapraszam na PM.

Tylko dla wtajemniczonych :tak jak jest wspomniane.

Baza oczyszczona z ukraińskich pączków tfu precelków ;) i takich tam.

Nie znaczy to że strona będzie dodana do wszystkich katalogów w bazie.(w adderze zawsze się śmieci trafią :) )

Pozdrawiam Tomek :P.

Moim skromnym zdaniem niema co sie tak podniecac tym adderem. Pomysl - jesli ten soft doda link do jakiegos katalogu to doda go rowniez masa innych adderowiczow (135 k tyle chyba jest ). Tymsamym katalog staje sie spam syfem bez wartosci dla pozycjonera.

Mi pani na polskim zawsze powtarzała, że jak się mówi "że moim skromnym zdaniem Mickiewicz był wielkim poeta" to się jest po prostu debilem. Mickiewicz był wielkim poetą bez twojego skromnego zdania.

czy jeden kakretny

tia.

A co do addera, to chyba wolę pospamować za pomocą innych skryptów do samych minich i wordrpessów.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Działa (dodaje coś) komuś najnowszy Adder 6.0.288 ?

U mnie niestety zatrzymałem wszystko, bo adderek próbuje dodawać bez opisów do katalogów...... - czyli tylko leci sobie odwiedzając kolejne katalogi, które mówią mu 'SPADAJ' .........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

home.pl bez problemu wyrabia (ponoc nawet na najslabszym pakiecie), mam crona co 20 min zapuszczanego, duuuzo do dodania i nie mialem problemow z administratorem (business pro). Doszly mnie sluchy, ze nazwa lubi się ugiąć pod ciezarem Addera.

Co do wypowiedzenia umowy, to nie mam pojecia jak to jest.

nazwa.pl to totalna kiszka - jesli myslicie o postawieniu tam addera, zanim odpalilem addera przenioslem tam wszystko co mialem i to byl wielki blad, adder nie wyrabial 1/10 tego co robilem na home.pl ,niestety nie limitowana liczba baz na nazwa.pl musi swoje kosztowac (wydajnosc) ,wynioslem sie z tamtad i wiecej nie wroce, przeprosilem sie ze starym dobrym home.pl, moze nie sa najtansi ale dziala wszystko bez problemow, i przede wszytkim szybko. Kupilem drugi server na home.pl (najtanszy) tylko pod addera, zapuszczam w cronie co 5 minut i hula az milo, zero problemow.

Poszukujesz prezentu dla swojej kobiety ?

Jednym z lepszych jest bielizna oferowana przez nasz sklep ,szeroka gama rozmiarów, najniższe koszty wysyłki, najszybsza dostawa i opcja "prezent"

Dobry katalog z mocnymi linkami.

Jak blog to tylko e-nacja.pl blog e-uzależnionych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności