Skocz do zawartości

Adder 6

Tapir

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie https://forum.seoadder.info/topics6/adder-4...ogow-vt2047.htm prawie co dziennie wpisuję adresy katalogów które nie działają, nie są polskojęzyczne, katalogi xxx albo zupełnie niszowe itd. Po wywaleniu nie działających katalogów oraz for phpBB, pozostało mi ponad 4 tyś katalogów, z czego do ok. 30-40% Adder nie potrafi dodać (bo mają np. błędne kodowanie).

Zastanawiam się czy nie lepiej wypieprzyć całą bazę addera i zaimportować nowe adresy np. z katalogiseo.info. :(

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zastanawiam się czy nie lepiej wypieprzyć całą bazę addera i zaimportować nowe adresy np. z katalogiseo.info.

Ja wywalam wszystkie katalogi i robie swoja bazę od podstaw.

Ja dokładnie tak zrobiłem wczoraj.

Zaimportowałem pod addera 5 katalogi z trzech spisów: https://spiskatalogow.sprytnekatalogowanie.com/ https://spis.presellpage.pl/ https://www.katalogiseo.info/

Obecnie jestem na etapie detekcji typów, ale już teraz widzę, że adder 5 nie rozpoznaje poprawnie znanych mu katalogów. Po automacie te nierozpoznane będę musiał jeszcze ręcznie przejrzeć. Do tego zamierzam aktualizować bazę katalogów w oparciu właśnie o te trzy spisy. Ponad to wszystkie konta na wp będę zakładał ręcznie, adder 5 z nawet najmniejszymi zabezpieczeniami w wp sobie nie radzi.

Proponuję zrobić użytkownikom podobnie, bo ta baza standardowo dołączona do addera 5 to nic więcej tylko syf!

Proponuję zrobić użytkownikom podobnie, bo ta baza standardowo dołączona do addera 5 to nic więcej tylko syf!

Każda baza standardowo dodawana do addera to syf. Wypuszczając kolejna wersję mógł w końcu przeczyścić tę bazę, dodać recznie te, których system nie rozpoznaje. Bierze za to pieniądze przecież.

Eksperyment Discover.pl

• 2 tygodnie później...

https://www.adam.krywko.pl/adder-6-pierwsze-wraz

Na razie odczucia mieszane ale trochę lepszy niż piątka.

Jeszcze kilka łatek i może być zupełnie dobrze.

Za 2-3 tygodnie postaram się napisać jaka jest realna

skuteczność tego narzędzia.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• 2 tygodnie później...

mam pytanko. Jak w tej chwili wygląda sprawność Addera? Z tym ze baze bedzie trzeba przefiltrować sie juz pogodziłem. Arty do precli dodaje juz poproawnie ? gdzies czytałem ze jeszcze ostro niedopracowany jest ( monituje co jakis czas czy sie pojawiaja nowosci u Adama ). Jak sobie radzi z odszukiwaniem kategorii? Warto? oprocz SA mam na oku tez SK a najchetniej oba( fury kasy nie ksoztuje) a szybko moga sie zwrocic.

bede wdzieczny za jakieś niusy...

mam pytanko. Jak w tej chwili wygląda sprawność Addera?

Niestety z presell pages radzi sobie tak średnio... Czasem wyśle tekst bez linków, czasem nie widzi odpowiedniej kategorii...

Szczerze mówiąc ja praktycznie używam go tylko do katalogów, wp i ml sobie darowałem... O wiele skuteczniej do presell pages jest użyć jakiegoś prostego pół automatycznego skryptu własnej roboty.

Niestety z presell pages radzi sobie tak średnio... Czasem wyśle tekst bez linków, czasem nie widzi odpowiedniej kategorii...

W sumie ostatnia wersja wysyła już zawsze z linkami ...hehehe - pod warunkiem, że dobrze wprowadzisz tekst.

Ogólnie to nie rozpoznaje coraz większej ilości wp , nie daje sobie rady z rejestracją na części - jedna z ich odpowiedzi na mój mail raczej sugerowała, że niezbyt są zainteresowani sugestiami i poprawianiem programu........

Ale coś tam miesza i dodaje do tych WP.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

WItam wszystkich.

Na wstepie zaznacze ze jeszcze nie kozystalem z tego typu automatu.

Mam pytanie do jakiej ilosc stron warto go kupowac, przy zalozeniu ze nie mam poprzedniej wersji, a wiec 360zl..

Drugie pytanie jakie mnie nurtuje to postawienie go na wlasnym kompie. Piszecie ze np na nazwa.pl potrafi nie wyrabiac - ale nie podajecie jakie ma zadnie...

na jakiej zasadzie dziala dodanie do crona? jedno obudzenie - jedno dodanie czy np cala seria?

z gory dziekuje za informacje :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

nie pocieszacie... ;)

z addera chcialem uzywac automatu do precli do pozycjonowanych stron + automat do pozycjonowania zaplecza i linkwania podstron w pozycjonowanych stronach

a sprytnego uzywac do katalogowania stron pozycjonowanych...

muka... napisałem pytanie do entreso zobacze czy wogole mi odpisza z tego swojego BOKu...

odpisano mi z Entreso. I w skrócie mają kogos na etacie kto siedzi i bugi naprawia...a jak to ma sie do aktualek rozsyłanych ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności