Skocz do zawartości

czas to pieniadz

japidan

Rekomendowane odpowiedzi

taki maly problemik wiem ze pewnie bylo ale strasznie mi zalezy na czasie

jest tak po pierwsze ile trzeba wogole czekac zeby stronka ukazala sie w wynikach wyszukiwania na goglach bo mam strone www.findstone4u.com no i meta ale nawet jak wpisze jej caly adres to nie znajduje mi jej na google co mam na to poradzic

dwa mam kilkaset stronek wykupionych i czy to pomoze zeby ustawic jedna stronke glowna na pierwszym miejscu?? i jak to wszystko rozegrac?? bo wymyslilem sobie ze mam stronke odnosnie czegos tam i kilkaset stronek nazwami i tematycznie zwiazanych z glowna i chodzi o to ze jak ktos sobie znajdzie jakas tam stronke to automatycznie przekieruje go na glowna findstone4u.com ale czy to pomoze w ustawieniu jej na 1 miejscu?? czy wystarcza tylko dobre tagi?? i ta cala reszta pierdool??

strasznie mi zalezy na czasie

szybko to sie głupie dzieci robi, pozycjonowanie wymaga czasu

czy wystarcza tylko dobre tagi

nie wystarczą

i ta cala reszta pierdool

ta cała reszta pierdool jest ważna linki linki i cierpliwość

a jak masz tyle stron to podnies ich PR daj linki na te, którą chcesz mieć numero uno i czekaj i linkuj i czekaj i linkuj i czekaj ........ itd.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dopra troche czytalem na tym forum jakis magicznych rzeczy i tak naprawde to kazdy pisze co innego

wiem co tsza zrobic zeby stronke wypozycjonowac oka ale chodzi mi o caly ten system z 200 stronami jedni pisza A do B i B do A drudzy ze tylko B do A wiec chce sie dowiedziec w jaki sposoob to najlepiej rozwiazac czyli

moze i za duzo nie wiem ale chcialbym sie czegos dowiedziec

no i czy rzeczywiscie potrzebuje te 200 stronek zcy kombinacja wyrazow w nazwie typu granitestonefromspanish.com a spanish-granitestone.com cos zmienia i wnosi?? bo jesli nie to mam pewnie problem :>

i czy ktos mi odpowie kiedy zaczna sie pokazywac w googe ;p ??

weź poczytaj forum i wszystkiego się dowiesz, nie licz na to że pośpiechem coś zdziałasz

dokładnie tak =D>

Poświęć więc albo określony czas na przeczytanie zawartości forum, albo określony pieniądz na zakupienie usługi u osoby, która się na tym zna.

Jeżu ju maj hiroł :mrgreen:

(cholera herbata zaczyna działać ;) )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hehe jak ja uwielbiam forum zawsze to samo poswiec czas bla bla tam jest sercz ;p

wiem ale w sumie jest tu pare osob ktoore moge traktowac jak guru i wlasnie od Was potrzebuje szybkiej pomocy bo zanim to znajde to bede musial zaplacic kolejny miesiac a nie wiem czy jest sens czy nie mozecie poprostu napisac co mam zrobic zamiast sie nademna znecac ??:>

To jest proste:

wiesz, tutaj nikt nie chce Ci pomóc, bo każdy boi się, że straci klientów. Ale ja jestem raczej otwarty na nowych ludzi i przedstawiam Ci wzór - wykradziono go kiedyś z google i teraz krąży po sieci:

T = (a*b^2*log(PR)l_in) / d

a - suma wszystkich literek dodanych do siebie (ASCII)

b - minuta w której dodałeś

PR - to pr, który miała strona przed tą aktualną - jeśli nic nie było, wtedy dajesz 1

l_in - to linki wchodzące

d - jest równe pierwiastkowi z 53,76 (ile ludzie się zastanawiali skąd to się wzieło.. hohoho ;))

Jak podstawisz do tego wzoru, to wyjdzie Ci czas w sekundach. Jak przeliczysz na minuty/godziny, to wyjdzie Ci odstęp pomiędzy dodaniem do "wyszukania", a ukazaniem się w indeksie.

pozdr.

i dalej nie wiem czy placic

wiesz co to jest cos co nazywa sie biznesplan ??

człowieku jak sie za coś zabierasz to musisz wiedzieć CO i JAK chcesz to zrobić i w jaki sposób to osiągnąć !!!!

NAJPIERW !!!!

chyba czas zamknąc ten temat

jak ktos sobie znajdzie jakas tam stronke to automatycznie przekieruje go na glowna

Na Allegro chyba jeszcze sprzedają spam? Może tam zajrzyj?

Dużo nie napiszę, bo poprzednicy powiedzieli już wszystko to co ja bym teraz powiedział.

Tylko z tym się nie zgodzę:

d - jest równe pierwiastkowi z 53,76

d - jest równe całce potrójnej po objętości monitora z diwergencji rotacji pola wektorowego wewnątrz monitora przemnożone przez przekątną ekranu

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

zamknąć ten temat bo to bicie piany :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności