Skocz do zawartości

[sprzedam] Domeny bukmacherów

Sebabukos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam domeny trzech bukmacherów którzy lada chwila wchodzą na polski rynek ...

- Noxwin.pl - Domena bukmachera Noxwin.com ... kontaktując się z działem marketingu , dowiedziałem się iż bukmacher w ciągu 3 miesięcy wchodzi na polski rynek... Zresztą już teraz zaczęli się na ów rynek wpychać ;) przykład? Chociażby moje forum - BUKOsfera.pl na którym sponsorują konkurs warty 500euro. Pod domeną w tym momencie podczepiony jest program partnerski Noxwin.com ... notuję już teraz dużą oglądalność.

Zastosowanie domeny:

1)pod domenę można podczepić program partnerski , gdzie po wejściu bukmachera na Polske (wejście gwarantowane 100%) można ściągać ładne pieniądze (wtajemniczeni będą wiedzieli o jakie sumy chodzi).

2)Jak to zwykle bywa w takich przypadkach , po jakimś czasie bukmacher upomni się o domenę .. wtedy można ją sprzedać za dobre pieniądze (ów wtajemniczeni na pewno wiedzą o co chodzi ;) ) , zachowując przy tym program partnerski , a więc zapewniając sobie stały zarobek.

- Beted.pl - domena bukmachera Beted.com ... mam przecieki iż jest wysokie prawdopodobieństwo iż buk wprowadzi niedługo polską wersję językową ... co to oznacza? opisałem powyżej ;)

- Sunderlands.pl - domena bukmachera Sunderlands.co.uk ... bukmacher niedawno wprowadził wersję rumuńską (!!) a więc dlaczego miałby nie wprowadzić polskiej? Tym bardziej że z rozmowy z supportem dowiedziałem się że to kwestia paru miesięcy... Co to oznacza dla właściciela domeny Sunderlands.pl ? opisałem powyżej w przypadku domeny Noxwin.pl :P

Ewentualne oferty proszę kierować na maila: seba-felkner@wp.pl , skype: sebuninho , lub gg: 4757782 .

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności