Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja pisałem już chyba z 5 razy o podesłanie faktury w pdf i zero odpowiedzi. Nie wystawiają faktur czy co?

Z załatwianiem faktury to ja się ładnie napociłem. Na maila Ci nie wystawią, trzeba sie wykłucać o przesłanie kopii pocztą (za przesyłke musisz oczywiście zapłacić), a faktura dociera po ponad miesiącu czekania...

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Ja płaciłem, ponieważ dopominałem się o podesłanie duplikatu (orginału nie otrzymałem). Powodem mogłobyć również to, że chciałem jak najszybciej od nich uciec ^_^

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Flanker: zazyczyles sobie kopie faktury, ktora juz byla wyslana, dlatego pobralismy oplate za dodatkowa wysylke kopi listem poleconym. Dodatkowo, z racji tego, ze dotyczylo to platnosci sprzed roku to zalatwienie sprawy trwalo chwilke. Swoja droga, to chyba na swoj nowy hosting powinnienes narzekac, ze nie chcieli dac Ci znizki na bazie naszej oplaconej proformy w pdf? :).

Luq: Jesli wyslales 5 maili i nie dostales odpowiedzi to po prostu nie doszly. Zwroc uwage na to, ze tak jak piszemy na stronie kontakt, wszelkie maile wyslane do naszego systemu ticketow z naturalnych wzgledow musza byc wyslane z adresu zarejestrowanego w systemie. Zawsze mozna tez zadzwonic albo wyslac maila na zwykly adres poczta@.. Dodatkowo, faktura w pdfie nie jest problemem, jesli uzytkownik sobie ja zyczy, choc tak jak napisal Michal niekoniecznie musi byc ona uznana za dowod ksiegowy. W kazdym razie, napisz do nas a sprawdzimy co sie dzieje.

zgred: ustawilismy to co chciales (funkcje readfile), nie analizujemy skryptow uzytkownikow pod wzgledem tego jakich funkcji uzywaja, tylko liczmy na to, ze sami wiedza czego potrzebuja :). Wyslales ticket o godzinie 8:40, a odpowiedz uzyskales o 10:45, mysle, ze nie jest to az tak fatalny czas reakcji?

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

neteasy: jak dla mnie very fatalny :) mając kilka własnych dedyków i trestując rózne opcje licze na szybszy support niż moj własny ;)

trafił ci sie klient malkontent (czytaj JA) :)

nadal nei działa :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeśli 2h czas odpowiedzi jest dla Ciebie "very fatalny", to nie mam pytań :).

Jeśli coś nadal nie działa - zapraszam do naszego boku zanim moderator wywali wszystko do kosza.. Pod glowna strona Twojego konta nie widze zadnego problemu.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

@neteasy, myślę, że nie ma tu co oczyszczać. Fakt odpowiedzi w ciagu 2h w tych godzinach to raczej powód do dumy, niż wstydu (biorąc pod uwagę, że 50x większe firmy potrafią odpowiadać po 2 dniach). Podobnie opinia dot. faktur - przecież firma nie może odpowiadać za działanie poczty polskiej. Proszę jedynie abyście nie robili offtopu.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 2 tygodnie później...

po dłuższym namysle potestowalem ustawienia php.ini u siebie na dedyku, zgłosiłem co trzeba i działa :)

teraz zakupiłem seo-packa ... i stawiam finansówki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności