Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

najbardziej intuicyjne jest po prostu wysłanie odpowiedzi na email który się otrzymało

Systemy ticketów funkcjonują już od wielu lat. Czy to na prawdę może kogoś jeszcze dziwić? Jeżeli by to zrobił ktoś to się dopiero nauczył jak wysyłać emaila to jest to jeszcze do przyjęcia, a jeżeli nie to jest to czysta złośliwość i brak odwagi by się przyznać do błędu.

Zgłaszałem kiedyś potrzebę, żeby dostać papierowa wersje faktury. Odpowiedź przyszła bardzo szybko a faktura była u mnie w firmie po 1-2 dniach. Pamiętam do dziś jak się księgowa dziwiła jak to szybko poszło.

P.S. To ostatnie moje cukrzenie dla neteasy w tym temacie. Jeszcze będzie że jestem podstawiony czy cuś :)

...

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 10 miesięcy temu...

Nie jesteś sam. Support, elastyczność, oferta - wszystko mają na wysokim poziomie. Ale 500-tka jak była tak jest.

Panowie z NE, może najwyższy czas coś z tym zrobić? Nawet jeśli miałoby to wiązać się z dodatkowymi kosztami, bo sprzedajecie usługę za "pół darmo", ale to już jest przegięcie, żeby przy logowaniu do phpmyadmina, gdzie znajdują się 2 tabele wywalał Internal Server Error ;)

Panowie, jeśli ktoś uważa, że normalny tani hosting shared powinnien obslużyć 100 jednoczesnych odwołań do Wordpressa odpalonych na dwóch HostTrackerach to nie ma tutaj o czym dyskutować.

Jeśli konto jest przeciążone i ma uruchomione 50 procesów PHP, to także PHPMyAdmin się nie uruchomi, tutaj nie ma żadnej tajemnicy. Przy każdym tickecie dotyczącym błedu 500 (a przy kilku tysiącach użytkowników zdarzają się takie może 2 na miesiąc) każdy otrzymuje pełną informację o co chodzi i w 95% wypadków zaczyna się potem dwutygodniowa "ticketomania" (bo przecież to jest niemożliwe, żeby tylko 7 wordpressów obciążało serwer, etc, etc) zakończona postem na forum jacy to jesteśmy źli i niedobrzy, mimo, że jest możliwość zwrotu gotówki za hosting. Niektórzy jednak wolą dalej się "katować", ze swoimi "lekkimi" skryptami, jakby podświadomie wiedząc, że następnym wyjściem dla nich jest VPS, bo każdy inny hosting, by ich dawno za "procenty" zawiesił.. Ciekawe, prawda? :-).

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

Panowie - zamiast działac na tanim z bazką MYSQL może warto pomyslec i postawić gołe PHP/HTML ?

Jestem tam od roku - NIGDY nie było problemów, nawet ustawiają na życzenie odpowiednie komendy typu exec żeby działały wieć uważam że jest cacy !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mam na neteasy calkiem duze phpbb3 (kilka tysiecy userow, 500 nowych postow dziennie) oraz strone firmowa na joomli i wszystko wrecz "smiga". mam tez mase zaplecza, ktorego nie odwiedzam, ale skoro google je zawziecie indeksuje (i to szybciej niz z niektorych konkurencyjnych hostingow) to naprawde nie ma na co narzekac. do supportu pisalem o roznych dziwnych porach i zawsze byla szybka odpowiedz.

pozdrowienia.

googlerulz.

Proponuję co niektórym zapoznanie się z przyczyną występowania tego błędu. Naprawdę, życie i cały świat nie toczy się wokół was :)

Ja używam neteasy do stricte profesjonalnych zastosować i wg mnie jest naprawdę spoko.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

wreszcie w neteasy dolaczyli to czego mi troche brakowalo ;)..

uprzejmie informujemy, że od poniedziałku w ramach swoich kont www mogą Państwo korzystać z szybkiego instalatora skryptów - Softaculous.

Dzięki tej opcji dostępnej w panelu administracyjnym za pomocą kilku kliknięć można zainstalować blisko 50 skryptów takich jak np. Wordpress, Joomla, Coopermine, Gallery, PunBB czy SMF. Skrypty zostały podzielone na kilka kategorii, dzięki czemu łatwo można odnaleźć coś odpowiedniego do potrzeb. Każdy skrypt posiada opis i możliwość ocenienia.

pozdrowienia.

googlerulz.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

W neteasy jestem 3 miesiąc.

Miałem już przenosić 'całą firmę' -> czytaj wszystkie serwisy do nich, ale niestety okazuje się że nie obsługują funkcji zip która w moim oskryptowaniu jest niezbędna co dyskwalifikuje ich jako mój główny hosting - a szkoda... Dodatkowo sugerowali że na pewno jestem jakimś gówniarzem który chce postawić u nich na serwerze jakieś skrypty do pobierania dużych plików... tak jak by do niczego innego funkcja zip nie służyła :|

Generalnie dalej szukam dobrego resellera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności