Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No właśnie proces zmieniania IP już taki przyjemny nie jest - trzeba dla każdej strony tworzyć osobne konto resselera ale idzie się przyzwyczaić.

Masowe dodawanie domen też chwilę trwa, ale generalnie polecam.

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

• 2 tygodnie później...

Witam!

Serdecznie polecam konta hostingowe w neteasy.pl . Mam tam konto od 1,5 roku. Do tej pory nie było żadnych problemów. W razie pytań support bardzo szybko odpowiada.

pozdrawiam

maniek85

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Muszę niestety napisać, że zakończyłem przygodę z firma neteasy. Nie mogę mieć zaplecza na serwerach, które nie potrafią obsłużyć wordpressa na którym jest kilkadziesiąt wejść dzienne i co chwilę pojawiają się błędy 500.

Na szczęście nie robili problemów ze zwrotem gotówki.

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Dawno nie było żadnej opinii to może czas na coś ode mnie :).

Mam tam dwa konta SEO small i jest to jeden z lepszych hostingów SEO, których używam. Pady się czasami zdarzają, ale są bardzo krótkie (a mam tam postawionego trackera uptime więc monitoruje ostro), nie zanotowałem za to żadnych problemów do ftp czy panelu, nie ma też żadnego pieprzenia o przekroczeniu CPU mimo, że załadowałem trochę precelków z autoinstalatora. Support szybko odpowiada (testowane o róznych porach, zarówno o 11 jak i o 2 w nocy :)). Przydałoby się też więcej promocji :P.

Ostatnio zmieniły się adresy IP i zostały mi przydzielone wszystkie w "bliskich klasach" AAA.BB.CXX.XXX gdzie X zmienne. Dostałem informację, że mogą mi przenieść do Francji i będę miał 4-5 zupełnie inne IP. Co myślicie, warto przenosić?

P.S. Support naprawdę dobry pod względem szybkości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności