Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Miałem 2 stronki postawione na tym. IP FR i GER. Pakiet drugi z podstawowych. I powiem szczerze, że mam opłacone jeszcze na około 10 miesięcy i odpuściłem sobie ich. Strony przycinały, naprawdę częste błędy wczytywania. Nie wiem czy zbyt obciążone. Byłem wkurzony i odpuściłem ich sobie w końcu. Szkoda nerwów. Jeśli innym chodzą OK, to fajnie. Może dlatego, że jestem za oceanem? Nie wiem... Bo mam 2 inne hostingi z Polski i nie mam takich problemów.

Drapeta: zamiast odpuszczać wystarczyło do nas napisać a sprawdzilibyśmy problem i zapewne znaleźli rozwiązanie.

Z tego co widzę, nie wysłałeś żadnego ticketu odnośnie jakichkolwiek problemów i teraz dowiaduje się o nich z forum. Trochę to dziwne :angry:.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

• 3 tygodnie później...
Drapeta: zamiast odpuszczać wystarczyło do nas napisać a sprawdzilibyśmy problem i zapewne znaleźli rozwiązanie.

Z tego co widzę, nie wysłałeś żadnego ticketu odnośnie jakichkolwiek problemów i teraz dowiaduje się o nich z forum. Trochę to dziwne :).

Wiesz... nie jestem z tych co proszą i piszą odnośnie takich podstawowych kwestii. Miałem kiedyś inny problem i napisałem do Was, odpowiedź była szybka i dobra. Jeśli jednak 1 na 5 razy (około) wyskakuje mi błąd serwera przy wczytywaniu, to odpuszczam. Stronę przeniosłem na inny hosting i śmiga - za każdym razem ładnie wczytuje. Dodam, że nic nie poprawiałem, a ustawienia PHP te same. By być w porządku, dodam, że siedzę za oceanem i może to ma jakieś znaczenie.

• 4 miesiące temu...

Pewnie chodzi o:

Gateway Time-out

The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.

A to że na neostradzie nie chodzą mi strony z neteasy to już inna historia...

Mi cieżko z czasem, bo też chętnie bym odpuścił

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 4 tygodnie później...

Najgorszy seohosting jakiego widziałęm. Na prośbę o poprawienie jakości usług otrzymuje zawsze tą samą wiadomość: po naszej stronie wszystko jest OK.

Szkoda tylko ze na dwóch różnych komputerach jest błąd 504 albo strona nie działa.

Gateway Time-out

The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.

I co chwila jak się wejdzie do admina:

Błąd nawiązywania połączenia z bazą danych

Oznaczać to może, że nazwa użytkownika i hasło znajdujące się w pliku wp-config.php są nieprawidłowe lub że nie możemy nawiązać połączenia z bazą danych znajdującą się pod adresem localhost. Możliwe, że Twój serwer baz danych nie działa.

Ale nie po ich stronie jest wszystko dobrze, tylko ja mam problem z neostradą.

Szkoda tylko ze reszta z 10 seohostingów które posiadam nie stwarza mi takich problemów.

Albo to:

Error establishing a database connection

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

W neteasy.pl uciążliwa jest zmiana IP w koncie seo :) poza tym hosting działa mi ok – podkreślę seo pakiet.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

@bestos miałem podobnie jak na kilku stronach wchodziłem na tym samym userze do bazki

teraz mam 1 strona -> 1 user do MySQL i problem w zasadzie zniknął

czasem sie pojawiają 504, ale to chyba wynika z czasu jaki wykonuje się skrypt podczas niektórych rzeczy jakie tam mam, ale to nie jest juz dostepne dla normalnego usera więc On tych 504 nie widzi

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

freelancerSEO - takie rozwiązanie ma swoje zalety, np. jak ktoś się wbije na jednego dziurawego WP to nie ruszy pozostałych domen. Jak masz sporo domen, to takie kliknięcie na zmianę IP użytkownika, który ma przypisanych np. 100 domen też jest dużo łatwiejsze. Generalnie z tego co widzę, to każdy hosting SEO ma różny sposób zmiany IP, więc trzeba po prostu się przez przezwyczaić :)

PS. widok z mojego resellera ;)

Status serwera

Uptime: 100 days, 9:13

Load: 2.63, 3.01, 3.92

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Najgorszy seohosting jakiego widziałęm. Na prośbę o poprawienie jakości usług otrzymuje zawsze tą samą wiadomość: po naszej stronie wszystko jest OK.

ja też mogę potwierdzić, że wszystko jest ok z moimi stronami u nich i to już od dłuższego czasu nie miałem żadnej przerwy.. widocznie masz wybitnie gównianie skrypty.

Szkoda tylko ze reszta z 10 seohostingów które posiadam nie stwarza mi takich problemów.

10 innych? gdzie ty tyle firm ustrzeliles..

pozdrowienia.

googlerulz.

• 2 tygodnie później...

Nie polecam neteasy, mam tam 5 katalogów i non stop pady...

Gateway Time-out

Mam pakiet Seo net.easy SEO small :)

Duży plus za suport...

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Nie polecam neteasy, mam tam 5 katalogów i non stop pady...

Również ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

Ciągle jakieś problemy, ciągle trzeba pilnować czy dostęp do głównego katalogu nie został zablokowany...

wtedy na każdej domenie wywala

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Żadnego ostrzeżenia, żadnej próby kontaktu ze strony supportu...

Taki to hosting SEŁo, że codziennie trzeba sprawdzać czy działa i czy nie jest "Forbidden" - bo inaczej można się zdziwić.

Jak już zauważymy że nie działa to można wysłać ticketa do supportu by raz dowiedzieć się że to "błąd skryptów"..., a innym razem że za duże obciążenie i że to celowa blokada...

Generalnie darmowe hostingi typu yoyo czy cba są o półkę wyżej.... bo tu zainstalowanie kilku SWL generuje za duże obciążenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności